z tą 166 to coś dziwnego ale cóż alfa to marka dla wybranych więc może i dobrze że się tak sprzedaje , w końcu nietypowe Renault Avantime w Polsce jako nowe sprzedano zaledwie 5! :)
Printable View
z tą 166 to coś dziwnego ale cóż alfa to marka dla wybranych więc może i dobrze że się tak sprzedaje , w końcu nietypowe Renault Avantime w Polsce jako nowe sprzedano zaledwie 5! :)
...Mitsubishi Coltów CZ3 w kraju na Wisłą w 2007 roku sprzedano tylko cztery sztuki, kto da mniej :wink:Cytat:
Napisał Kosiar
Model 166 zakończono produkować w 2007 r, natomiast wersje z kierownicą po prawej stronie, na rynek brytyjski już w 2005!
bo jak tam przez całą sprzedaż modelu po FL sprzedano parę sztuk to co się dziwićCytat:
Napisał chmielo
No cóż 166 potrafią docenić tylko prawdziwi fani marki, a szkoda.
No Alfa Romeo to nie jakis Golf, czy fabia, wiec nie ma co sie dziwic wynikom sprzedazy :roll: Zreszta to sa auta dla wybranych, i na to zapewne dalo takie wyniki :wink:
Za to piekny start MiTo :twisted:
Zapewne dokladnie taka właśnie było. Dodam, że podobno wcale nierzadko można natrafić w salonach na nowe 2-3 letnie auta.Cytat:
Napisał rafter
he, he...Cytat:
Napisał chmielo
Sprzedaż nowych aut w Polsce w 2008 r:
Opel Tigra - 3 szt.
Abarth Grande Punto - 2szt
Volkswagen Phaeton - 1 szt
Maybach 57 - 1 szt.
... i jeszcze kilka innych modeli...
No i wlaśnie dlatego Alfy tak kochamy, tylko żeby za bardzo niszowa Alfa się nie zrobiła bo w końcu zwiną interes ;//Cytat:
Napisał Milano_155
Wydaje mi się, że MiTo trochę pociągnie Alfę do góry i rok 2009 będzie zdecydowanie lepszy, tym bardziej, że pojawi się jeszcze 149. Będzie lepiej!Cytat:
Napisał Milano_155
no właśnie a zobaczcie gdyby nie MiTO to Alfa sprzedałaby nieco ponad 400 samochodów. Coraz częściej spotykam MiTO na drogach i aż się buźka sama uśmiecha jak się widzi ten samochodzik :) :) :)Cytat:
Napisał pafka
No właśnie, ta MiTo ma coś w sobie.
Ludzie mówią, że jest mało Alfa Romeo.
Ale ja też za każdym razem jak ją widzę, to się uśmiecham :) Chciałbym MiTo GTA :P
Pafka zajrzyj do ostatnich postów w temacie Alfa 149 ,możesz się niemiło rozczarować :(Cytat:
Napisał pafka
No rzeczywiście nie wygląda to dobrze :((( Ale samo MiTo też powinno dać radę - myślę, że 500 sztuk może być w zasięgu tej najmniejszej Alfy :wink:Cytat:
Napisał rafter