btw to grigio africa ? Masz jakiś link do tematu z swoja AR ?
Printable View
btw to grigio africa ? Masz jakiś link do tematu z swoja AR ?
Dokladnie ten. Piekny kolor a tak go nie chcialem na początku. Tematu brak
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Moja też w tym kolorze :) zakładaj temat, widzę fajną felge i chyba glebe ?
Aaa sygnaturka no tak;]
Gleba jak gleba, sprzeżyny i tyle ale w zupełnosci wystarczajace na nasza okolice.
Temat raczej nie, napewno pojawi się gościnnie z nowa mała czarną ale to niebawem ^^
Pzdr
Rozumiem że mając te ledy zamiast zwykłych H1 o używaniu halogenów we mgle można zapomnieć?
Są one widoczne w ogóle w dzień?
Tak sobie myśle że skoro są one mocy 2,4W to w dzień świecą podobnie jak pozycyjne, no może troszeczkę lepiej.
(Zarówka h1 55W daje od koło 1550 lumenów światła a led 1,2W maksymalnie 100 lumenów, pozycyjna H6W ewentualnie W5W koło 50 lumenów)
Tylko pytam :)
Tak jest dokladnie tak jak piszesz Marco halogeny traca swoja funkcje we mgle. Jakoś wogole mi na tym nie zalezalo tym bardziej ze w 147 sa wg mnie zle umiejscowione i ze tak powiem g*wno warte
a wyciągałeś/wyłamywałeś te zaślepki w przeciwmgłowych żeby do przodu nie świeciły tylko na boki ?
Nie cos Ty to tak delikatnie swieci ze nie bylo sensu
ja zamówiłem lepsze :d 64 smd na jednej żarówce może być ostro :D
A jak sprawa wygląda z homologacją takich świateł? Coś ktoś kiedyś pisał że w miejsce halogenów nie można montować. Pytanie, czy lepiej podłączyć jej jako normalne przeciwmgielne, czy w inny sposób, aby wyłączały się po włączeniu świateł mijania(wg prawa tak musi to działać)?
Jest jeszcze opcja by przeciwmgłowe wymienić na dwufunkcyjne, p-mgłowe/ dzienne.