-
4 załącznik(i)
-
-
Powiem Ci Szczepan że białe robią robotę :)
-
Wiem, pomysł był spontaniczny. Miały być czerwone z białym, a przy zakupie farby, wybrałem odwrotnie i efekt wyszedł super. Trochę żałuje, że teraz nie mam auta, w którym mógłbym sobie takie detale fajnie podłubać.. Dlatego szukam teraz GTV, bo tam można parę takich "sportowych akcentów" zastosować, do 7mki nie wypada białych zacisków robić ;) poza tym Alfa jest fajnym autem gadżeciarskim, i takie smaczki jak właśnie zaciski, naklejki i inne tego typu pierdoły mają miejsce bytu. Tego mi brakuje, i dlatego szukam GTV :D
-
1 załącznik(i)
a u mnie właśnie siedzi odwrotnie niż u Ciebie, niestety 18" nie dałem rady założyć(2 do prostowania :F ), więc więcej zdjęć na dniach, jak na 1 raz malowanie wyszło tak:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=126972&stc=1
-
Jakie wymiary mają naklejki, które uzyles?
Wysyłane z mojego Odkurzacza
-
Naklejki są od kolego Tomka, który zajmuje się naklejkami na forum ;)
-
kurde musze powiedziec ze biale napraaaaaaawde kozackie. Do ciemnego auta pasuja fest,probuje sobie wyobrazic jakby to u mnie wygladalo, ale dales mi do myslenia z tymi bialymi,bo u ciebie sa emejzing.
-
no białe są fajne, ale według mnie tylko i wyłącznie do czarnego nadwozia, wtedy dają fajny kontrast.
-
No wlasnie do czarnego pasuja kazde, ale w moim przypadku zolte czy niebieskie to sie zrobi jarmark , wiec zostaja biale i czerwone- biale kozak ale ryzykownie a czerwone do czerwonego chyba nie za bardzo :/