Nie widzi mi się coś takiego , wygląda to jak żywcem przejęte z domowego fotela
Printable View
Nie widzi mi się coś takiego , wygląda to jak żywcem przejęte z domowego fotela
Eko skóra czyli po prostu skaj, derma- jak kto woli- powrót do malucha, nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś świadomie coś takiego sobie zakładał do samochodu- w lecie spływasz potem, w zimie przymarzasz, ale fakt, łatwo to utrzymać w czystości :>>Cytat:
Napisał Varrels
Ja odwiedziłem tapicera z moim fotelem. Materiał był przetarty, pruł się, lamelka wylazła na wierzch. Koleś wymienił starą lamelkę, obszył krawędź materiałem i fotel wygląda w tym miejscu jak nowy. Całkowity koszt: 50zł i dzień bez samochodu. Po prostu poszukaj dobrego fachowca!
Zgadzam się w 100%. Kolega ma w Ibizie, nie dość, że się rozciągnęły to przede wszystkim są koszmarem w upalne dni :(((Cytat:
Napisał fiergloo
upał upałem ale to strasznie badziewnie wygląda
żadne pokrowce nie są dobre,po kilku miesiącach będą się ściągały,będą pozagniatane i jak to będzie wyglądało ? Przemyśl poważnie ten pomysł.Oczywiście iż decyzja należy do Ciebie.Cytat:
Napisał Varrels
jak juz tu rozmawiamy o fotelach i materiałach to czy da sie zakupić w ASO np. materiał orginalny z AR zeby dac tapicerowi i zeby wszył..?
Jedyna zaleta tych pokrowców która przychodzi mi na myśl to to, że można je szybko zdjąć i wyrzucić :P W lecie gwarantuje Ci, że nie pojeździsz dłużej niż tydzień i je zdejmiesz. Nie wspominając już o estetyce tego wynalazku :? Ale wybór należy do Ciebie
A można tak???Cytat:
Napisał loki
Z pokrowcami pytałem z ciekawosci chyba jednak skorzystam z Tapicera i Myjni zeby mi porzadnie wyprali fotele
Cytat:
Napisał Varrels
może można.. nie wiem bo niepytałem w ASO zadałem takie pytanie bo może ktoś mialł taki pomysl jak ja,..
Odwiedze ASO i sie dowiem..