Góra - dół reguluje się przy silniczku. Lewo - prawo śrubką na imbus od góry na lampie.
Printable View
Góra - dół reguluje się przy silniczku. Lewo - prawo śrubką na imbus od góry na lampie.
Więc tak, przy czujniku nie jest nic zgnite, wtyczka jest ładnie w całości, złożyłem po wcześniejszym przeczyszczeniu wd-40.
Więc to odpada.
Czy to może być wina żużywających się żarników ?
P.S i dlaczego jedno długie świeci w dół, a drugie w dal ?
jak silniczki wychodzą ci lekko tzn. ze masz zle wpięte .... jeste gdzies temat o tym wszystkim... i kalibracja tez moze pomóc .
Silniczki sprawdziłem, udało mi się podnieść lewą lampę, której nie szło wcale podnieść.
Silnieczek w lewej lampie (po wyciągnieciu go na wierzch) albo wyjdzie, albo sie schowa - a powinien wejść...
Jak przełożę silniczek z prawej lampy w lewą lampę, to ten z prawej nie chce ustawić wcale światła (góra dół (elektrycznie) )
Mam podobny problem w nocy muszę jeździć na długich(nikt nie mruga że oślepiam) ksenon świeci może na dwa metry w przód to już chyba postojówki lepiej święcą. I u mnie to rozwalone silniczki tylko. Na allegro są, ale pisałem do gościa to mówi że do ksenonów są inne. Są dwie wersje lamp? Z ksenonem i bez czy jak to jest?
Dodam że znalazłem całe lampy w dość atrakcyjnej cenie po 300zł za komplet z silniczkami i żarówkami zapewne nie ksenon i mam pytanie czy z moich lamp będzie tam pasowało wszystko?
Tak miałeś lampy ksenonowe i zwykłe. Także musisz szukać silniczków od jaskini, a napewno są nie sprawne może po prostu nie są dobrze osadzone na swoim miejscu.
Mój lewy silniczek (ten pal) wyciągniecie się zadrży i się nei wsunie i odwrotnie to samo. prawy działa tak jak należy wymienie żarniki i zobaczymy jak to będzie.
Długie zaczęły mi dobrze świecić, aczkolwiek krótkie jeszcze nie to samo.
Zapalił mi się błąd od żarówki, ale kurde żadna nie jest spalona..
Na bank nie sprawne, polamany jest jeden a drugi ma jakieś braki na tym "bolcu"
Czy pod te lampy przeloze ksenon ze swoich
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4115731291
Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka
Wydaje mi się, że nie założył pod te lampy ksenonu :)
Ale czy przełożę do tych ze swoich lamp i będzie to grac razem?