Myślę że nie warto szukać GT poniżej 20tys bo będą to same buble
Printable View
Myślę że nie warto szukać GT poniżej 20tys bo będą to same buble
Biała wygląda na zadbaną, ciekawą pozycję, oczywiście radio w nawiewie na plus :D Szkoda, że zdjęcia z lipca 2012, troszkę czasu upłynęło...
Kilka faktów na temat tej białej, bo rozmawiałem z właścicielem.
Gość kupił GT 2 lata temu od jakiegoś małżeństwa z warszawy. Generalnie GT jest czarna, tylko że na biało oklejona. Ten nieszczęsny nawiew - gość dokupił sobie drugi i wrzucił do niego radio z telewizorkiem, ale ma na stanie oryginalny. Generalnie twierdzi że normalnie nim jeździ cały czas. Zdjęcia z 2012 to podobno źle ustawiony aparat, bo gość sam się zdziwił jak mu o tym powiedziałem. Wydawał się generalnie w porządku, ale nie mógł przestać wychwalać auta, jakie to one nie jest piękne i ile oglądających już było - ale powiedzmy, że robił to w miare sympatyczny sposób a nie taki jak narzuca się przy pierwszej myśli. Planuje teraz oddać go do mechanika w weekend bo jakieś luzy na drążku. Całość brzmi sensownie. Podjadę go pooglądać to zdam relacje tyle ile będę potrafił - jak nie mi, to może komuś innemu ta GT podejdzie.
Dziwne, że według niego było tylu oglądających, a Alfa dalej na ogłoszeniu. Generalnie, ja na twoim miejscu pojechałbym obejrzeć. Powodzenia :D
a ta Alfa Romeo Spider V 2.0 JTS jest warta uwagi?
Pozwolę sobie podłączyć się pod temat kolegi. Czy może ktoś z bardziej wprawnym okiem może coś powiedzieć na temat tego egzemplarza:
http://allegro.pl/piekna-alfa-romeo-...166640133.html
Rzuciła mi się w oczy różnica między emblematami, przedni jest jak nowy, natomiast stary wypłowiały. Może ktoś widzi więcej.
Coś co najbardziej rzuciło mi się w oczy to fakt, że ten człowiek nie ma pojęcia co sprzedaje.
ALFA ROMEO GT o bardzo dobrej jednostce napędowej 1,9 CDTI 150 KM
Z tego co wiem to w AR jest JTD/JTDm, a tutaj mamy CDTI...