-
a mi przyszedl inny pomysl. posluchaj czu chodzi Ci pompa paliwa przy zbiorniku. mi wyglada jak by bylo tak: jest cieply, paliwo nie zdarzylo sie cofnac, silnik zaciagnie. postoi dluzej, paliwo sie cofnie, pompa nie chodzi i silnik ma problem zeby zaciagnac paliwo. ile masz paliwa w baku? jezeli masz mniej niz polowe, to zatankuj do 3/4 lub wiecej i zobacz czy sie nie poprawi.
-
A jak Ci wymieniali filtry to może coś zwalili i jest zapowietrzony??
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
-
raczej nic nie zepsuli bo przed wymianą też mi sie tak zdarzyło kilka razy i myślałem że to pora na wymiane filtrów i oleju, ale sie myliłem bo po wymianie jest nadal problem.
W baku jest ponad połowa, pompke paliwa słychać jak się włącza ( może ciągnie jakieś lewe powietrze, bo auto wogóle troche ostatnio opadło z mocy, przy 3 tys obrotach ciężko sie rusza), dodam tylko że jakieś 1,5 miesiąca temu jeździłem długo na resztkach paliwa w baku i w pewien dzień auto stanęło z braku paliwa, ale zalałem i było ok.
-
Podłączę się pod temat. Mam taki problem wsiadam dziś rano do auta przekręcam kontrolki pogasły próbuje odpalić a tu dupa, niby kręci, pompe też słychać jak się ładuje ale nie można odpalić. Wczoraj było bez problemu odpalał od razu. Dodam że w piątek też tak było myślałem że aku więc do domu pod prostownik i po południu wsadziłem ale też od razu nie odpalił dopiero po chwili za 3 kręceniem. I później już bez problemu odpalał aż do dziś.
Pomóżcie bo ja tu rano do pracy a tu auto nie odpala.