to może być bardzo fajna akcja ! :)
Printable View
to może być bardzo fajna akcja ! :)
No to trzeba zaklepać niedzielę :)
To ja może z dzieciakiem przyjadę ;-) jak zobaczy tyle Alf to oniemieli z zachwytu ;-)
jesli bedzie to w wikend to ja bede na 100% 74 km od wawy wiec blisko przynajmnie przewietrze v-alke
To w sumie i ja sie pisze , jakby ktoś jechał z wawy
z Warszawy to liczymy na dużą delegacje :)
Jestem za piszę się na 17-18 :)
Będę !
Ja też się pojawię :)
A teraz jako że sytuacja się rozwija w pozytywnym kierunku i są chętni:P to z kolegą Juro, który również chciałby trochę sie pokręcić przy organizowaniu spota, rozmawialiśmy ostatnio i doszliśmy do kilku opcji (jak na razie zarys ogólny, bez szczegółów).
-dla wszystkich, którzy jadą z/przez Warszawę na wspólny przejazd dużą grupą na miejsce ( jako punk zbiorczy proponuje Łomianki w rejonie numeru 132 maja pod Peugeotem w miare wygodny parking na czekanie na wszystkich:P)
-spotkanie w rejonie zamku/klasztoru, jakaś mała sesja foto ;)
-krajoznawczy przejazd po okolicy tu jeszcze nic nie ustalone musze pojechac i rozejrzeć się po okolicy nad jakąś ciekawą trasą dla wszystkich.
-wylądowanie w jakieś knajpie, bądź lepiej (dogadanie się z Sołtysem na ognisko gdzieś u niego na polu) czyli jakaś szama
i do domu jak mówią:)
a właśnie jeśli ktoś z rejonu to chętnie zapoznam sie z propozycjami trasy objazdowej;)