-
Mhm.. możliwe, że nie dosłownie w fabryce AR, ale na pewno wyszla z przebiegiem 0 km, mam to w książeczce, która wygląda jak normalna instrukcja, jest z logiem alfy, z cała szatą graficzną identyczną taką samą jak instrukcja i ksiązka serwisowa, tylko, że do tego jest logo LPI Vialle'a, a w srodku dane, ze z zerowym przebiegiem była montowana instalacja.
-
Napewno instalacja była montowana u sprzedawcy Alfa Romeo jako opcja lub pod zamówienie kupujacego wiec nie jest to instalacja fabryczna
-
No tak, masz racje, fabryka AR na pewno tego nie wyprodukowala, aczkolwiek pewnie Oddzialy AR w holandii (bo stamtąd mam samochód), a i gaz jest tam bardzo popularny, podpisały jakąś umowe z Vialle'em, na opcjonalny montaż takiej instalacji w samochodzie, gdy wychodzi on prosto z fabryki. A jak ktoś podpisał konkretną umowę, to ta instalacja musi byc siłą rzecz sprawdzona, komputer musi byc pod nią przygotowany.
-
http://img217.imageshack.us/img217/9066/3222lo7.jpg
Kolego tam gdzie zaznaczyłem na czerwono plastikową puszke to z niej na dole musi wychodzic własnie ta rura. Popatrz pod nią.