-
Czytałem, że różne rzeczy się dzieją jak słaby akumulator. Mojemu wystarczą 3 odpalenia pod rząd i padnięty. :/ Przepnę od drugiego auta kumulator (95ah, 800) i zobaczę czy to coś dało. Ewentualnie nie myślicie że to może być wina całego ICS'u? Jak dostać się do tych silniczków od sterowania ciepło/zimno?
-
Spróbować zawsze możesz, pisałem wcześniej zobacz po odkręceniu schowka czy coś będzie widać..
-
zobacz bezpecznik na pod szybiu ,jak dobrze pamietam to pierwszy od strony kierowcy..mialem identyczny przypadek
-
A jaki tam wchodzi bezpiecznik? Dzis go odbieram od mechanika to sprawdze te bezpieczniki.
-
tam jest bezpiecznik 30A (zielony)
-
Sprawdziłem te bezpieczniki i wszystkie były okej.I tam są takie 4 kostki na środku,a pod nimi są bezpieczniki, to przy 3ech są bezpieczniki, a przy jednym, właśnie po prawej stronie nie było :/
Udało mi się usłyszeć silniczek od wlotu powietrza ciepło/zimno i on chodzi, tak samo jak chodzi silniczek zmieniający kierunek nawiewu. Co może być jeszcze problemem ?
-
Jak sam widzisz to takie trochę szukanie po omacku. Skoro klima wywala błąd, to weź się podepnij kompem pod OBD i sczytaj błędy! To nie kosztuje 700zł + 700zł, tylko 50, tudzież wycieczka do kolegi z forum który ma kabelek ;)
A to że silniczek słychać to jeszcze nie znaczy, że jest OK.
-
Jak wczoraj pogrzebalem w podszybiu to nie wywala juz bledu. Ale w sumie nic po za tym. Jakies pomysly?
-
a może przekaźnik w podszybiu jest walnięty ? (pierwszy jak stoisz od strony kierowcy) spróbuj pozamieniać je miejscami to będziesz wiedział czy to to.
-
Wrzuci ktoś screena z podszybiem. Bo nie wiem czy przekaźniki u mnie są wporządku. Wyglądaja na pomieszane.