-
Byłem dzisiaj w Radawie i tak stwierdziłem, że można by tam zorganizować jakiegoś lokalnego spota, albo zaprośić też ludzi z Rzeszowa i okolic, zabrać parę grilli i chwilę posiedzieć i pogadać ;) Parking przy zalewie jest, miejsce do grillowania też, ogólnie każdy powinien znaleźć coś dla siebie ;)
A tak w ogóle to siema wszystkim!
-
Siema może być i radawa teraz nawet wstępu nie zbierają wiec git
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
Dodano po 3 minutes:
Jest ktoś chętny w pomocy ogarnięcia tego ?? I uświadomienia alfaholikow którzy nie są na forum?? A jest takich sporo w samym jarosławiu
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
-
Witam.
Jak najbardziej popieram pomysł.
Szczerze mówiąc trafiłem na ten temat zupełnie przypadkiem. :eek:
Ja bym proponował wrzucić ten temat w forum regionalnym.
Sam nieraz dołączałem sie do spotów np w Sanoku gdzie doczepiałem sie
na ogon chłopakom z Przemyśla bo tak na prawdę nie miałem pojęcia że w Jarosławiu
ktoś sie udziela.
Jeszcze jedno:
Panowie - bądź też Panie jeżeli są- ja też często jestem na mieście i widzę, że jest dużo Alf
ale nawet jak ktoś nie ma ramek a zobaczy jakąś Alfe ....... to łapy w góre :ciao:
może tak sie szybciej poznamy lub zidentyfikujemy i można o tym napisać na regionalnym
temacie "widziany-widziana".
Oczywiście czekam na info o spocie.... ja sie pisze
-
Widzę coraz więcej Alfaholików w mieście, to cieszy :) to zbierzemy jakąs wieksza ekipe i mozna kombinować
-
No pewnie, że cieszy:D
Ale jeszcze raz proponuje rozpocząć temat Jarosławia i okolic
na "Podkarpackim"
W ten sposób dowiedzą sie o nas również koledzy z całego woj.
-
Rzeczywiście, dość dużo alf śmiga po J-wiu czy Przeworsku, jednak większość napotykam w ruchu :) Myślę, że nieobecnych nie ma co uszczęśliwiać na siłę i ci co "czują klimat" włoskiej myśli technicznej już się znaleźli na forum ;) Zatem popieram pomysł, możemy wrzucić kwestię spota na forum regionalne, ustalimy wcześniej termin i do zobaczenia na miejscu :)
Radawa wydaje mi się całkiem dobrą opcją, jest dość spory parking przy zalewie, miejsca do ewentualnego grilla itp. Po wcześniejszym uzgodnieniu nawet na orliku można w piłkę zagrać :)
-
Nie byłem w Radawie chyba z pięć lat, ale podobno dużo sie zmieniło.
Czy sie wszyscy znaleźli na forum to ni wiem tak do końca :confused:
Ja na przykład często oserwuje regionalne ale z Jarosławia czy Przeworska
niewielu sie udziela
Myślę, że chłopaki z Przemyśla( przynajmniej ci z którymi byłem w Sanoku)
chętnie przyjadą do nas.
-
Osobiście to mi odpowiada Radawa.
Tak jak piszecie, sporo ramek widać w Jwiu czy Psku także może warto ustawić się chociażby na I mini spota. Dobre i bedzie kilka aut.
Dodano po 13 minutes:
hmm, a co byście powiedzieli na mini spocik na w sobotę o 18 na parkingu BP w Wierzbnie. Zawsze można zamienić kilka zdań i ewentualnie podjąć decyzje o organizacji bardziej kameralnego spota.
-
Jestem za. Większych planów nie mam więc powinienem wpaść :)
-
mamy blisko tydzień także może uda się zorganizować czas i wpaść kilku osobom.