-
spoko, nie zależy mi na "lajkach". Po prostu ok, auto jest fajne, jest do zrobienia, no ale jak widzę ten wypucowany lakier i to, że słowa o zalaniu nie ma... Laik go kupi i później będzie narzekał na awaryjność Alf. Szczerze? Wolałbym jechać po tę: http://olx.pl/oferta/alfa-romego-spi...tml#a8cf57854a i ją wyremontować wyszłoby taniej i wiedziałbym co mam.
-
Zgadzam się z Tobą. Samochód prezentuje się świetnie i z pewnością ktoś go kupi oczami. Hardtop i felgi bombowe (choć te drugie trochę zniszczone).
-
Przed polerowaniem wygladal naprawde źle. No nic. Powodzenia przy poszukiwaniach. Fajnie, ze moglem pomoc.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
-
witam obserwowałem ten samochód, jak widać w ogłoszeniach w Polsce jest jedyna V6 do kupienia, komis nadal szuka frajerów i obniżył cenę do 8900, jak dojdzie do 5900 to kupuję dla dachu :-)
ale wielkie dzięki że wymyślili net, fora i takich maniaków jak Wy tutaj człowiek oszczędza kupę czasu i kasy.
-
Sam dach warty jest z 5k, 8.9 za jedyna v6 to mysle nie jest zla cena. Fakt, trzeba bedzie wlozyc, no ale ich wiecej juz nie bedzie. Jako ze znasz jej wady, to mozesz probowac zejsc jeszcze z ceny.
-
klakierr a Ty rozumiem że oglądałeś ten samochód? blacharsko wygląda dobrze przynajmniej z poziomu nadwozia,
druga sprawa o którą pytał kolega, czy w okolicy są machanicy którzy ogarną stan zawieszeni i silnik bo ja mam do Pruszcza ponad 300km i nie mam mozliwosci ciagnac kogos ze sobą
-
Blacharka - idealna nie jest. Są stacje diagnostyczne, placisz 50zl i sprawdza Ci podstawowe rzeczy.
-
Okoliczne stacje diagnostyczne tylko podstawowe rzeczy, nic więcej.
Np. nie wykryją luzu na sworzniach górnych wahaczy w 156, a za pseudodiagnozę skasują.
Ten komis przeniósł się ostatnio na drugą stronę Starogardu.
-
Tak, na wylotowke Zblewa. Mechanik tez niczego w sumie nie stwierdzi "tak w 5min". Niestety.
-
Czy koledzy z Pomorskiego orientują się czy w Trójmieście bądź okolicach jest pewny/polecany serwisant Alf Romeo 156 V6?