Zrobiłem dziurę ;) Tak dobrałem otwornicę, żeby gniazdo wchodziło na wcisk. Nie ma potrzeby uszczelniania, bo ciśnienie powietrza jest niskie.
Printable View
Zrobiłem dziurę ;) Tak dobrałem otwornicę, żeby gniazdo wchodziło na wcisk. Nie ma potrzeby uszczelniania, bo ciśnienie powietrza jest niskie.
No to nie potrzebnie się martwiłem :) przynajmniej wiemy, że można zrobić tak i tak :)
Do popielniczki idealnie się mieści i trochę mniej inwazyjnie :) za to Twoje jak dla mnie wygląda bardziej estetycznie :) no i tak jak pisałeś, więcej miejsca jest :)
Planuje również z tyłu pod nawiewami, wykorzystując schowek, zamontować panel zawierający 2 x USB i gniazdo zapalniczki. Mogę to także podłączyć pod zasilanie oryginalnej zapalniczki czy będzie to już za duże obciążenie?
Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka
Możesz. Jeśli dobrze pamiętam to zapalniczkę zabezpiecza 15A, więc jest zapas.
No to elegancko. Zamawiam i jakoś w połowie tygodnia wstawię fotki jak to się prezentuje :)
Mysle, że jest ok :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/08/88.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/08/89.jpg
Wykonanie bardzo dobre, chociaż jak dla mnie przerost formy. Po co pasażerom tylnej kanapy informacja o wartości napięcia w instalacji? :P
Na te śruby poszukalbym jakichś zaślepek bo trochę słabo to wygląda
Co do śrub to będę jeszcze kombinował :) Na szybko robiłem z tego co miałem :P Jeżeli chodzi o napięcie na tyle to racja, ale powiem Ci, że z przodu wystarczy tylko głowę obrócić i elegancko widać wszystko :D Zastanawiałem się też nad tym i prawdopodobnie wskaźnik napięcia zamontuje gdzieś pod kierownicą, ale co w jego miejsce zamontować... :D 4 USB lub 2 gniazda zapalniczki też raczej z tyłu niepotrzebne :)
Załącznik 249101
... serio? 4 wkręty?
Nie dało się tego przykleić albo jakoś inaczej umocować...? Wygląda jak element z radzieckiego demobilu.
Przecież napisalem, że to będzie poprawiane :) kleić nie chciałem, ponieważ byłby później problem z demontażem, wymianą czegokolwiek,poza tym panel w oryginale miał już 4 dziury ,które po prostu wykorzystałem.
Wystarczy poprawic i będzie ok ;)