Musisz zdjac boczek. Generalnie jest tam dużo śrub do regulacji więc będziesz potrzebował do tego instrukcji.
Wysłane z HTC One
Printable View
Musisz zdjac boczek. Generalnie jest tam dużo śrub do regulacji więc będziesz potrzebował do tego instrukcji.
Wysłane z HTC One
Ale pomogłeś.....
http://www.alfaworkshop.co.uk/gtv_window.shtml
mnie irytuje pewna sprawa... Przy otwieraniu drzwi szybka się uchyla ok, ale jak je zamknę to szyba nie chce ułożyć się w górnej uszczelce tylko wychodzi po za obrys. muszę wtedy uchylić szybę i domknąć jeszcze raz. Wiem że szyba do regulacji ale już raz przez to przechodziłem było ok i teraz znowu się zaczyna, słabo to rozwiązali.
Wczoraj po całym dniu stania Spidera pod chmurką i permanentnym deszczu zauważyłem cały mokry dywanik pod siedzeniem kierowcy ale z tyłu. Poza tym ok. Woda leje się po tylnym brzegu drzwi na próg i do środka. Dwudziestoletnie uszczelki wymiękają. Ususzyłem to ręcznikiem a potem dałem farelkę na godzinę i wygląda na suche. Pytanie czy trzeba ściągać wykładzinę czy zostawić i samo doschnie?Czy jest ryzyko korozji?
dokładny sposób regulacji jest opisany w instrukcji serwisowej. po kolei, wszystkie wymiary. robiłem wg instrukcji i wyszło całkiem nieźle.
Chodzi Ci o te zewnętrzne uszczelki? Mam ale one słabo sie trzymają na tych śrubkach bo te plastikowe prowadnice są popękane.
Kurde, mam podejrzenie, że wtedy nie domknąłem drzwi i dlatego Spider przeciekł...Wczoraj go myłem i nic nie przeciekło. No chyba, że ciężko porównać kilkominutowy prysznic z całodniową pompą :)