Łapie sarkazm,za free to się nie przykulalo,chodzi o koszty przywozu kupno skorupy zarobek itd,jak dla mnie to jest "szkoda całkowita " może na części jest dobra
wysłane z Xperia Tablet Z
Printable View
Łapie sarkazm,za free to się nie przykulalo,chodzi o koszty przywozu kupno skorupy zarobek itd,jak dla mnie to jest "szkoda całkowita " może na części jest dobra
wysłane z Xperia Tablet Z
w każdym bądź razie wrzuciłem to nie po to żeby się spinać między soba :d Mattom gdzie ta GTA stała bo ogłoszenie nieaktualne a wczoraj sporo ich przejrzałem i mętlik w głowie
grzesk i tak i nie. Jak jedziesz loorą to koszt jest niewielki, Coś jest na pewno nie tak, pytanie co. Mi się np udało kiedyś kupić auto od dealera - kosztowało 60% ceny rynkowej wtedy - uwalony automat, po przyjeździe do PL i wymianie oleju w skrzyni i uszczelniaczy - zarobiłem na nim bardzo ładne pieniądze. Czasem się zdarzy kupić coś tanio - bo jak to mówił gość u dealera, u nich koszt wymiany tej skrzyni przewyższał wartość auta, u nas wystarczyło oddać to do pierwszego lepszego Józka, który potrafi taką skrzynię rozłożyć :)
Czy nie sprzeda - znam kilka takich przypadków, gdzie wychodził na zero. Bo wolał auto wypuścić taniej, niż trzymać to na placu. Wiele zależy od komisu i zasobności gotówkowej właściciela ;)
Mimo wszystko - mając nie wiele kilometrów bym się przejechał ją zobaczyć ;)
W Gorzowie WLKP
tutaj masz link http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl
we Wtorek ja 99 % jade delegacyjnie do Gorzowa i zajadę rzuce okiem, dzięki za link
Ostatnio większość czasu w pracy kręcę się płd. Niemcy-Szwajcaria, widzę, co tam się ciąga do Polski na lawetach/lohrach i jakoś specjalnych dzwonów nie zauważyłem, jak są to zdecydowana mniejszość, najczęściej wiozą całe albo po lekkiej stłuczce. Więc proszę nie generalizować że jak ze Szwajcarii to od razu po dzwonie;) Fakt, że inna sprawa po ile je potem w Polsce sprzedają.
Czyżby sprzedana czy skończyło się ogłoszenie ?