Napisał
MichalKrzyk
Nie idealne limo a limo w miarę zadbane mechanicznie, zawsze przy zakupie auta liczę się z wymianami, ale nie koniecznie jestem skłonny kupić auto w którym od 2 lat nie ruszano rozrządu, sprzęgła, zapewne oleju itd itp. Chciałem poznać opinie forumowiczów no i limo nie za 5000 tylko 7000-7500 bo taki mówiłem, że mam budżet. Wiem jakie auta udało mi się kupić i za jakie pieniądze i można idealne limo wyrwać w rozsądnych pieniądzach tylko trzeba wytrwałości i wiedzy - a że na AR w ogóle się nie znam stąd rejestracja i ten wątek na forum. Ale nie chcę i nie widzę sensu się wykłócać o nieistotne rzeczy, jeszcze raz dziękuję.
Swoją drogą sprzedający o tyle uczciwy, że przyznał się iż poza zawieszeniem od 2 lat nic nie robione było w aucie. Po dodatkowym potwierdzeniu obaw dot. kosztów zawieszki odpuszczam auto i nawet go nie oglądam.
Co do Lybry tak jak już pisałem mam jedną upatrzoną z lejącym wtryskiem, poza tym wszystko podobno z elektryki działa i klima dwustrefowa również, rozrząd rzekomo 25kkm temu robiony itd więc może wyjdzie coś rozsądnego. Nie szukam ideału i co więcej go nie chcę, bo lubię majsterkować i robić samodzielnie rzeczy przy aucie w związku z czym, chcę i lubię wyzwania w stylu do it yourself ;)
Pozdrawiam :) !