-
Również mi się wydaje że boże ciało było by idealnym dniem o ile również innym by pasowało, może trzeba by było jakaś listę w tym temacie zrobić i aby każdy kto chętny żeby się wpisał. Co do grila u kolegi djsilo to fajna sprawa no ale jak kolega wyjeżdża to trochę lipa ;/, może innym razem, chyba że coś się zmieni. Jeśli ogólnie gril nie wypali 19 to zawsze można się tylko spotkać i wybrać się na wycieczkę na Czoche i okolice ;)
-
Organizujcie Panowie jak coś się piszę w razie W zawsze PW;)
-
Myślę ze do Bożego ciała wróci .spokojnie 10 aut wejdzie do niego. Jak coś to się pisze.
Sent from my Lumia using Tapatalk
-
Panowie ...ogółem mamy dobry plan do zrealizowania... ja daje plac do zabawy i załatwie tą czoche z tym zamkiem ... trzeba jakąś liste zrobic jak kolega wczesniej pisałe....moze Ty łukaszu sie zajmiesz tym ??
A co do mojego wyjazdu to jest pod znakiem zapytania w takim wypadku .. :P:P
Mi na plac wejdzie 20 ładnie poukładanych aut bez problemu...ogarne podkosze trawe i bedzie cacy :D:D szukajcie ludzi i kamerzysty dobrego ..:D:D czekam na wpisy :D
-
Kamerzysta to kazdy z nas hahahaha :D ja sie tez pisze. Oby byla ladna pogoda to dzien wczesniej w ruch pojdzie wosk :D to kto robi liste? Haha XD kazdy cos kupi i bedzie grill :D pierw trzeba do dnia 15.06 zrobic liste 16 do wieczora sie zrobi liste co kto kupuje i tyle :p mozemy sie spotkac w niedziele po poludniu gdzies w zgorZelcu na wstepne zapoznanie i planowanie. Co wy na to? Tak kolo 17.00 ??
-
Miejmy nadzieję że pogoda dopisze bo ja również muszę autko umyć heh ;) Można się spotkać w niedziele i obgadać sprawy, jak by co to mi pasuje :)
-
Oki to dawac na 17.00 na parkingu pod leroyem :D bede czekac na koncu ktoryms z autem z avatara ;)
-
Jeżeli chodzi o moje zdanie w tym temacie ..to proponuje by kazdy kupił swój prowiant. Po pierwsze praktycznie sie nie znamy a po drugie nie znamy swoich zapotrzebowań. Wiedz zróbmy tak by nikt nie był urazony. :D:D
Na niedzielne spotkanie w Zgorzelcu pisze sie ...ale tylko wtedy jak nie pojade do niemiec.... :///
Tutaj jest wstepna lista:
1- czosnek1802
2- 147
3- NightDay
4- n.lukasz
5- djsilo
Narazie nie wielu nas ...tak ze trzeba zaproscić kilka osób...
- oferuje grila, miejsce na nasze autka i moze uda mi sie skombinowac jakie siedzenie do grila... ale fajnie by było jak byście zabrali cos ze soba :D:D
a co do pogody... no nie ma wyboru ...tel do Boga i sie załatwi... :D:D
trzeba nam ludzi tylko :victory:
-
Wszystko zależy od tego czy wymienisz mi rury od turbo czy nie
Sent from my Lumia using Tapatalk
-
To w takim razie Panowie spotykamy się w tą niedziele pod leroyem, kto zechce to wpadnie i ustalimy co i jak ;) No i pozostaje nam mieć nadzieję że uzbiera się jeszcze kilka osób :)