zawieszenie KONI gazowe ( amortyzatory zapewne bo raczej nie sprężyny) i do tego amortyzatory eibach :lol:
Mówisz że 225 leciało i był zapas 1cm pod pedałem ? Ciekawe
Printable View
zaczynam koledze zazdrościć, bo mój 2.0 ts poleciał tylko 203 na gps-ie... :) trza było kupić 1.6!
Na razie tematy wygląda jakbyś się zwyczajnie chciał pochwalić. Coś w stylu, kurcze biceps mi z 50cm do 49 zmalał, kurcze, jak to odrobić? ktoś coś? <fotka>
A odnośnie "konkretów" imho, jeśli wyciąłeś i się zmieniło, to logicznym się wydaje, żeby wstawić coś w miejsce wycięte :)
Temat miażdży :) idź do wróżki, to Ci powie co nawalilo :D
naczytałeś się kolego że hoho wycięcia kata w ts w dodatk 1.6 zreszta ja w każdym innym aucie nie daje odczuwalnego przyrostu mocy chyba ze masz hamownie w tyłku i siedząc w aucie obliczasz przyrost mocy :) moja alfa pod górke jedzie 170 i wiecej nie moze a ma zapas parę cm a nie jeden więc to raczej marny powód do dumania czemu nie idzie szybciej :) jak juz masz taką wypas furę która podejrzewam wpierdala olej jak chińczyk ryż to zakup sobie kabel diagnostyczny, program i zczytaj błedy i parametry to nie golfIII tu trzeba się lekko wysilić zeby coś zrobić
Dodano po 2 minutes:
a z tego co wiem to alfa pokazuje maks 25 na 100:D
Ostatnio w trasie wg GPS pokazało mi prędkość ponad 500km/h. Fakt, że było to po restarcie nawigacji ale wynik to wynik.
Szach mat ;).
Szybkie to Twoje niebieskie!
No i zajechaliscie chlopaka. No chcial dobrze, pytal, pisal, a po glowie dostal...
Jan
Chciał korekty, to je dostał ;)
Nie ma bladego pojęcia o aucie, rzuca nazwami jak ślepy kamieniami, w dodatku jakieś zdjęcie z serwisu sprzedaży aut online wzięte...
Moim zdaniem naklejka przy tych 225 km/h od klapy wlewu paliwa się odkleiła i moc spadła o 50 kucyków.
Zastanawia mnie kto dysponuje większym ego i fantazją, bo aż nie miło się czyta jak byście piąte klepki zjedli szydercy,a fantazja twórcy tematu nie ma granic rozsądku.