Nie wiem czy coś jeszcze innego idzie wydumać..... Chyba jednak rozejrzyj się za nowym boczkiem :)
Printable View
Nie wiem czy coś jeszcze innego idzie wydumać..... Chyba jednak rozejrzyj się za nowym boczkiem :)
No dobra, boczek idzie kupić alee. ;] Co potem? Już tam gmerałem, ciągnąłem, sprawdzałem, bo rękę mogę spokojnie włożyć i widać co nie co jest też. Do tego zdjąłem przed wczoraj boczek kierowcy, dla mnie to juz pare min roboty takiej wprawy w ty nabrałem. No i zdjąłem ten boczek żeby się przyjżeć i nic nie zauważyłem co mogło być nie pokojącego w tych nie działających drzwiach. Pomimo tego że klamka wewnętrzna chodzi jakoś ciężko, ale linka od niej jest cała, idzie tam gdzie ma iść. ;[
czy szyba się opuszczą ? może masz problem z kostką w drzwiach- słupek?
Tak szyba się opuszcza. Odpinałem też aku, ale rownież brak rekacji ...
wyrwij boczek usuń folio-gąbkę i sprawdź gdzie idzie linka być może coś się wysunęło - oby -może uda się otworzyć powodzenia
Okej, dobra dzięki. Bede informował jak idzie :)
a kiedy to się stało ? Centralny nie odbił czy coś ? Zimno nie jest, toż to dziwne że tak się porobiło.
Maniek u Ciebie w alfie się takie rzeczy nie dzieją nie? Bo masz najlepszą :P
Musisz wymagać ciegno od klamki i za nie pociągnąć powinnno się otworzyć i to samo z drutem od rygla tak samo do góry go w pozycję otwartą skoro możesz tam włożyć rękę to tak go otworzysz
Wysłane z mojego HTC One
Przecież nie ma już dawno boczków. Wkurzały go bo mu miejsce w aucie zajmują - wywalił.
AlfaLuca mając rozebrane drugie drzwi musisz zakumać o co kaman i nie ma bata żebyś nie znalazł tego w drugich. Przecież sam pisałeś że coś ciężko chodzi. Od tego zacznij.
Nooo Witam :] Kilka dnia temu udało mi się otworzyć drzwi. Musiałem rozbić plastik w zamku i tam nacisnąc taką łapkę która jest połaczona z zewnetrzną klamką i udało się, ale zamek już się nie nadaję.
I teraz pytanie do Was... Jaki zamek kupić? Używka allegro około 150 +-. Czy może jest jakaś inna alternatywa ? Coś czytałem o kupieniu uniwersalnego siłownika ale ja chyba musze kupić cały zamek nie sam siłownik.
Pozdrawiam. :]