-
Do polifta nie ma lamp nie ksenonowych. Jakbyś szukał gratow to uważaj na sprzedawcę z miejscowości nowy tomyśl. Na allegro ma wszystko powystawiane, przez telefon również mówi że wszystko ma a jak powiedziałem że przyjadę odebrać osobiście to stwierdził że wszystko już sprzedał. Mimo to aukcję nadal aktywne.
-
Teoretycznie takie były po lifcie ale praktycznie to nie spotkałem się z takim egzemplarzem :)
-
To nawet jak były to chyba byłyby cenniejsze niż ksenon bo nigdy takich nie widziałem. Jedynie spotkałem się z opinia że były zwykle ksenony i biksenony.
-
Nie warto. Ona jest już wstępnie wyciągnięta, żeby wyglądała lepiej. Moim zdaniem z chłodnic to jest tam miazga.
-
za 15000 to Ci mogę sprzedać ładną sprawną, a jeśli ten samochód, jest tak jak pisze szerszeń wstępnie prostowany to możesz dojść z kosztami do 20 tys i mieć powypadkowy samochód, który nie jeździ tak jak trzeba
-
Nie jestem blacharzem, ale zobacz jak jest pogięta maska. Ona była zgięta w ^ i wyciągnięta, żeby lepiej wyglądało.
-
http://przeklej.org/file/Mxg0Dq/alfa166.rar
dostałem od sprzedającego nowe zdjęcia, moze ktos cos wypatrzy, paczka do pobrania w załączniku.
Tak na szybko to maska 1000 zł w kolorze, prawy ksenon 1000 zł, zderzak przedni kpl. 1000 zł, prawy błotnik do uratowania.
Nie wiem co z chłodnicami i pasem przednim oraz z tylną klapa ale chyba nie domknięta?
5000 zł auto + 2000 zł transport + 3000 zł opłaty + 5000 zł (?) naprawa = 15000 zł ;)
-
Nie ogarniam 166 zupełnie, ale nie wykluczałbym, że poduszki strzeliły, a miły pan sprzedający wstawił zaślepki. ;) Ta obudowa airbaga po stronie pasażera wygląda na mocno źle spasowaną... A i kierownica ma inny odcień na środku i na ramionach...