http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...tml#08676ddb39 a co byscie powiedzieli o tej zrobilam juz przedplate i zamierzam po nia jechac ?
Printable View
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...tml#08676ddb39 a co byscie powiedzieli o tej zrobilam juz przedplate i zamierzam po nia jechac ?
No co można powiedzieć widząc auto na zdjęciu? Trzeba obejrzeć na żywo i z góry zakładać, że coś musi być nie tak. Wydaje mi się że mogła mieć jakiś dzwon bo sprzedający ani słowa o tym nie napisał.
Wytapatalkowane z SGS2
Auto po zdjęciach ładnie wygląda, jednak cena zbyt niska jak na to auto w dislu, musi być jakis haczyk ;) jednak moze trafila ci się okazja, sprawdz;) ja sprzedaje aktualnie ten sam rocznik jednak za 15,000 tyś złotych i troszeczke doinwestowaną jednak w benzynce 120KM w dobrym stanie, tak dla porównania ci podaję cenę;)
Również szukam wersji FL z silnikiem diesla i wydaje mi się, że 15-16 tyś to na prawdę minimum jakie trzeba dać za w miarę przyzwoity egzemplarz + oczywiście pakiet start po kupnie ;) trudno uwierzyć w te zapewnienia o świetnym stanie technicznym auta za takie pieniądze i tego rocznika...
taa i kto mądry robi przedpłate przed obejrzeniem auta na żywo? Powodzenia zyczę....
Ja kupiłem taką samą rok temu za 16000 i włożyłem 7000 żeby to doprowadzić do stanu przyzwoitego i gdybym miał teraz sprzedać za 12500 to musiałbym mieć nóż na gardle. Rozumiem że to auto można kupować pod wpływem emocji :)
Auto chyba znalazło już kupca bo ogłoszenie jest już nieaktualne.
nie chce mi się komentować znawców ,którzy się na ten temat wypowiadają. nie wiem czy nie znacie cen na rynku czy po prostu nic o tych autach nie wiecie.
Kupiłam miesiąc temu allfę za 13 000 tys do opłat wiec jakies tam 14.500 zł
i wszystko elegancko auto 2007 rok sprowadzone z Niemiec laleczka czarna 1.9jtd 115km lakier piękny nie bity opony dobry stan , w środku jak nówka najechane jakies 190tys.
jestem baaardzo zadowolona , sprawdziło ją kilku dobrych mechaników +stacja diagnostyczna i nie mają żadnych zastrzeżen.
pozdrawiam serdecznie za "pomoc"