-
Byłem w Gnieźnie i delikatnie mówiąc - nic specjalnego.
W weekend zamierzam wybrać się obejrzeć ten model: http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-90-...C34080170.html
Koledzy, czy to nie jest czasem ulep ( przód z wersji FL, a tył z przed FL?). Pomijam przebieg bo w ten nie ma co wierzyć.
Zdziwił mnie przede wszystkim silnik JTD 115km gdzie w tej wersji powinien siedzieć już M-Jet 120km prawda?
Nie jestem niestety na tyle specem aby dostrzec czy tylne lampy są z wersji FL czy starszej.
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Zdam relację po powrocie :)
EDIT:
Pod latarnią najciemniej...
Z postów wyżej widzę iż wychodziły wersje FL 115km - może ktoś to jeszcze potwierdzić?
-
1 załącznik(i)
-
No i autko obejrzane.
Ogólny stan średni, mocno średni.
Auto było uderzony w lewy przód, malowana maska, błotnik, drzwi kierowcy, źle spasowana przednia lampa( palucha można wsadzić) - o tym malowaniu sprzedający poinformował. Pomalowane ok, oprócz drzwi które mają inny odcień, nie wiadomo jak mocne było to bum.
Dodatkowo malowane prawe tylne drzwi ( Pan zarzeka się, że On nic o tym nie wie).
Przebieg 90 tyś najprawdopodobniej jest prawdziwy, wpisy w książce od nowości ( wymieniane tylko oleje i filtry), na dzień dobry do roboty rozrząd(jeszcze oryginalny). Poza tym auto strasznie kopci przy przegazowaniu nawet na ciepłym silniku, obstawiam problem z wtryskami. Dużo użytkowane w mieście, bardzo wytarta gałka skrzyni oraz boczki.
Cóż, może komuś pomogę i się skusi, tymczasem ja szukam dalej :)
-
Następny sprzęt obejrzany i utwierdzam się w przekonaniu, że znalezienie sztuki w niezłym stanie będzie nie lada wyzwaniem.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-200...C33215560.html <- oglądał ktoś może ten model? Mam niestety dobre 200km a jechać w ciemno średnio mi się uśmiecha.
Dodatkowo - czy ktoś na forum zajmuje się sprowadzaniem aut z zagranicy na zamówienie? Może to lepszy pomysł niż przeszukiwanie naszego rodzinnego podwórka. W razie czego proszę o pw.
-
pisalem ci juz jedna pewna osobe na pw z tego forum ktora sciaga auta;p