fakt, nie popatrzyłem na daty. Chyba lepiej do tarnowa uderzyć (zapowiada się grubszy spot) a następnym razem do jarosławia
Printable View
fakt, nie popatrzyłem na daty. Chyba lepiej do tarnowa uderzyć (zapowiada się grubszy spot) a następnym razem do jarosławia
Reasumując, przyjmujemy jako dzień spota w Radawie 15.06.2014r
Proszę się jeszcze wypowiedzieć co do chęci skorzystania z parku rozrywki " Adrenalina"
1. rosek11 + 1 osoba + adrenalina
Ja też się szykuje na Tarnów bo to było już w planach wcześniej
Macie rację. Nie pomyślałem ;D
będzie więcej czasu na ogarnięcie :) jak myślicie iść do wójta ? bo jak mu nie przypasuje taki spot na zalewie to może zamknąć bramę na zalew, a jak nie pójdę to zrobi się bez jego wiedzy
Sam się nad tym tym już jakiś czas temu zastanawiałem czy organizować to oficjalnie czy nie i myślę, żeby jednak do kogoś kompetentnego pójść. Jak masz wejście do wójta to uderz do niego, gdyby ktoś później nosem kręcił, będziemy mieć władzę za nami :) Zapytaj od razu czy przypadkiem 15.06 nie będą już kasy zbierać przy bramie, bo na głównej stronie już cennik wisi (http://www.radawa.pl/index.htm). A jak chcesz to mogę się wybrać do wójta z Tobą.
Betonowy myślę że to dobra myśl iść do gospodarza i ogarnąć temat spotu. Po rozmowie z będziemy wiedzieć na czym stoimy, a wówczas będzie możliwość już dopieszczania tematu samego spotu. Jak łuk4sz jest chętny to podjedźcie i pogadajcie.
łuk4sz możemy podjechać,jak bym sam pojechał to szybko by mnie spławili bo młody jestem ;/ w piątek będę w radawie to zobaczę co się na zalewie dzieje
Radawa to gmina Wiązownica?
To ok, napisz mi na priva kiedy jesteś wolny to się umówimy i w tym tygodniu skoczymy.
Zgadza się, gmina Wiązownica.