Filmik nie działą :/ (Ten film jest prywatny )
Printable View
Filmik nie działą :/ (Ten film jest prywatny )
Dość tanio to wyszło, nie licząc oczywiście własnej roboty, ale tak czy siak stosunek cena/jakość/wygląd na bardzo dobrym poziomie.
Nie chciałeś tych końcówek jeszcze z 1-2cm do tyłu wypuścić? Przy ściętym zderzaku i ten powiedzmy "dyfuzorze" trochę giną.
Chyba, że to tylko ze zdjęć taki efekt.
I ten filmik zrób publiczny, albo podaj inny link :)
Pierwszy raz coś tam nagrałem, spróbujcie teraz.
Działa.
Nawet przyjemny dźwięk, taki trochę bardziej basowy i podchodzący pod V8...
Warto było :D
Fajnie burcy :) A ja się spóźniłem z telefonem do Grześka i V6 mi przeszło koło nosa :(
Załącznik 134166Załącznik 134167Załącznik 134168Sądzę że najdroższy zakład tłumikarski przesadziłby jak by zawołali za taką robotę więcej niż 200zł.
Na to zeszło najwięcej czasu. Każde fabryczne wydechy są pod tym względem skromne i chciałem żeby od fabryki nie odbiegało, nie podobają mi się "lufy" wystawione za zderzak.
Na foto widać lepiej ile wystają.
To bardziej zasługa stożka, a i z każdym przejechanym kilometrem się troszkę wycisza. Do 2000 obr warcy ;) , potem jak seria. Odzywa się tylko jak się depnie.
No Grzesiek to nawet ogłoszenia wystawiać nie musi, zaraz zabierają. :)
No rzeczywiście, na tych zdjęciach trochę lepiej to wygląda i rzeczywiście coś na poziomie serii, ale ja bym wysunął jeszcze 1cm dalej :P
Opowiedz coś i najlepiej pokaż ten filtr... ciekawi mnie co to za cudo :D
Wielki jak wiadro, pewnie i z 500 koni obsłuży. Byłem przeciwnikiem stożków ale GT była kiedyś po lekkim strzale w przód i nie miało wcale puszki z filtrem tylko zaraz na harmonijce założony jakiś badziew z tesco.
Na szczęście dużo na tym kilometrów nie pojeździła. Po sprawdzeniu cen używek i dostępności puszek i rur poszperałem po forach, znalazłem ze dwa testy i że był to filtr z czołówki i suchy to kupiłem kolanka , rury, opaski i siedzi zamiast serii. Za bardzo go nie pokażę bo jest przed lewym kołem w zderzaku przy samej osłonie silnika.
Z góry takie coś tylko widać.
Załącznik 134197
Tak to w ogóle nie widać :D
A jaka to firma/,model i gdzie zakupiłeś?
Po prostu fujita, różnią się tylko średnicą wlotu (lub wylotu) zależy jak patrzeć. Zakupiony tu http://www.www.fujita-intakes.com/filtry.php