No różnie bywa z tymi mailami jak chciałem wysondować cenę za usługę to były zakłady, które odpisywały i to szczegółowo w ciągu 10 minut, a były takie, które nie odpisywały wcale.
Printable View
No różnie bywa z tymi mailami jak chciałem wysondować cenę za usługę to były zakłady, które odpisywały i to szczegółowo w ciągu 10 minut, a były takie, które nie odpisywały wcale.
słusznie piszesz, zakłady pracy w dzisiejszych komputerowych czasach winny odpisaywać szybko i szczegółowo na zadane pytanie mailowe,
natomiast musisz również zadać sobie pytanie czy jest ci to potrzebne (wydanie 1500) i efekt który nie do końca ugłaszcze twoje ego vel podniesie morale, jak to mówili starożytni z "dupy bata nie ukręcisz" być może lepszym i bardziej cywilizowanym rozwiązaniem będzie przyznanie sie do błędu, spojrzenie w lustro, odarcie z sentymentów, i zmiana auta na mocniejsze, z pewnością znjadziesz radość na twarzy innego fana marki, któremu taka moc wystarcza, ?
Samochod jest zony, a zmiana mapy po to by byl bardziej elastyczny na wyzszych biegach wiec nie o konie czy moje ego tu chodzi :)
aaaa jak tak to przepraszam, ale w takiej sytuacji być może lepszym rozwiązaniem byłaby wymiana żony ? w takim wypadku również przyoszczędzisz 1500 i będziesz miał szanse na kolejny udany związek z inną partnerką? warto rozważyć takie posunięcie bo banan na twarzy będzie podwójny z zaoszczędzonej kasy i nowej partnerki a i znajomi będą cię częściej na party zapraszać ....
oczywiście kwestia tylko jak w miarę bezboleśnie puścić w obieg aktualną żonę, jak ją przekonać żeby nie była chciwa przy rozstaniu? :cool:
Pomijając zaczepki jjokocha, które nie pasują do tematu jak wygląda dalsza sprawa wirusa? Odpisał ktoś jeszcze?
Na razie tylko pisalem z kreatorem, komunikacja znaczaco sie poprawila ;) wymienilismy jeszcze 3 maile. Pisali, ze zrobili 15 takch silnikow i DNA nie modyfikuja jaks konkretnie i dziala ponoc tak samo tyle, ze mniejsze roznice sie czuje miedzy ustawieniami.
Nie wiem czy mozna DNA modyfikowac "pod widzimisie" ze np. A po staremu, N moc pelna ze starego D (135KM i 206 Nm) ALE gaz mniej czuly a D to JUZ max. Oni tak przynajmniej nie robia (nie wiem czy ktos robi?)
Na zaczepki pana jjokocha nie ma co reagowac bo widac kazdy z nas co innego wynosi z domu...
Przeglądałem modyfikacje firmy Unitronic i jest tam fiat, który w trybie N spala najmniej paliwa, w D jest zrobiony na ostro. Jeżeli w fiacie tak się da, to tym bardziej alfie.
Nie wiem ile w tym prawdy ale z paroma osobami rozmawiałem o firmie Unitronic i każdy mi ją odradza. Ponoć jakieś dziwnie linie kodu, niby moc jest a auto nie jedzie. Nie wiem co o tym sądzić bo w sumie żadnych konkretów nie podali.
Na profilu FB z Cinsoft widać, że też robili program dla fiata z MA.
Pytanie gdzie oddać auto? Znajomy poleca mi Cinsoft. Zawirusował tam 2 alfy ale to były diesle.
Ja Ci polecam Unitronic. Sam u nich robiłem swoja Alfe i jestem zadowolony. Pozatym współpracują z ASO Carserwis i Twardowski i maja duże doświadczenie z Alfami.
Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk
O w koncu jakis konkret!
Napisz chicco jakies szczegoly, bo moze sie skusze na wymiane turbiny, ic, wydechu i dopiero chipa?
:)