-
Witam mam czujnik tylko nie wiem gdzie on się znajduje ktoś mi powiedział ze przy rozrzadzie ale nie wydaje mi się, i drugie pytanie czy systemem parkingowym jestem go w stanie wymienić?? Proszę o szybka pomoc bo chciałbym się jutro pojawić na spocie w Krk
-
Jesteś w stanie, tylko auto zlewarować z obu stron i pod auto włazisz i jest on pod rozrusznikiem przykręcony na jednego imbusika :D a wtyczka jest u góry przy filtrze paliwa i musisz ją odpiąć :D
-
Hmmm. Mam nadzieje ze mi się uda ;) czyli czeka mnie leżakowanie ;) i mam nadzieje ze to bd ten czujnik bo jak niw to strzelam sobie w łeb;) kto wtedy chce alfę :)
-
Kupiłem założyłem i to samo na obrotach powyżej 3tys chodzi normalnie tzn na biegu jałowym dalej nie wiem bo nie ruszałem jej z miejsca gdy teperatura idzie do góry to automatycznie te obroty na których chodzi spadają, udało mi się zejść na 2 tyś niżej gaśnie tak jakby odcinalo jej zapłon. Błagam pomóżcie bo nie mam czym do roboty jeździć a dziecko mam na utrzymaniu :((( może ktoś z komputerem by podjechał albo coś najlepiej z krk