To auto się bardzo opłaca,dużo mniej roboty niż przy mojej,mimo wszystko dla nie dla tych co tylko jeżdżą
Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk
Printable View
To auto się bardzo opłaca,dużo mniej roboty niż przy mojej,mimo wszystko dla nie dla tych co tylko jeżdżą
Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk
A jaka cena orientacyjnie?
Post nr 1
3500 - z opcja ze pojdzie za mniej
A, nie zauważyłem. 3.500 raczej nie dostanie.
Więc tak byłem u auta. Generalnie podłoga wygląda na zdrową, z tyłu prosta od uderzenia dostała listwa srebrna i zderzak - do naprawienia tanim kosztem. Szyby, lusterka, elektryka foteli wszystko niby działa, klima ma za mało czynnika jak to w 164 bywa - wszystko wskazuje, że el. powinna być sprawa. Lakier do poprawek, komora silnika do czyszczenia, brak jednego dekla pokrywy zaworów.
Właściciel traktuje mnie generalnie jak intruza i myśli że jak bym nic z tego nie miał to bym tu tak nie latał i to nie jest nowe auto Proszę Pana więc po co Pan będzie sprawdzał czy coś działa czy nie ;)
Tej a automacie nie widziałem, trzeba gadać z ojcem tego gościa. A Pan nie kwapił się poprosić ojca i pokazać mi Alfe.
Bo wiecie tak naprawdę to facet chcę 500zł a ja te 3 tysie to chciałem na Was przykuć ;) hehehehe :D:D:D Taki mały dowcip na zakończenie.
Opłaty do końca sierpnia.
Jakiś kontakt do osoby decyzyjnej ?
695 930 286 - podobno do 16 tylko SMS, jak nie odbiera to piszcie powinien oddzwonić
Do godziny 16stej