Taki jeszcze nie jest mi potrzebny :) Będę potrzebował coś dla noworodków najpierw :)
Grunt, że jest... a jak to wpiąć i co kupić to już będę w sklepie się martwił :)
Printable View
Taki jeszcze nie jest mi potrzebny :) Będę potrzebował coś dla noworodków najpierw :)
Grunt, że jest... a jak to wpiąć i co kupić to już będę w sklepie się martwił :)
Gdybyś chciał zobaczyć jak to wygląda, to jestem do dyspozycji :)
No jacha! Idzie priv :)
Belfer ja właśnie mam taką mocno wyprofilowaną kanapę i jest masakra :) swoją drogą nie wiem czy ta kanapa to jakiś przeszczep czy na rynku francuskim w wersji High można było mieć taką kanapę. Bo bella ma wbity rok produkcji 2009, chyba, że nr przebijane :-P - w dzisiejszych czasach wszystko możliwe.
wysłane z satelity za pomocą pilota : )
Sam demontaż kanapy przyprawia mnie o dreszcze ;)
Dla noworodków najczęściej trafisz na 'mocowany' w pasy, ze względu na fakt, że często jest to element wózka (np. 2/1, 3/1) - wiem, bo obecnie też lecę przez końcowe przygotowania ;-) To co akurat mam: http://sklepbobas.website.pl/fls/edi...odoyw-luca.jpg
Muszę pojechać do sklepu i się wszystkiego dowiedzieć :)
Nie jest tak, ze jest podstawa zamontowana w samochodzie i tylko wpina się taki fotelik?
Jest. Kupujesz sobie bazę i potem zakładasz do niej co chcesz - od nosidełka po największy dostępny fotelik. Tylko trzeba odpowiedni kupić.
Jak się dobrze rozejrzysz to możesz kupić też wózek, to którego będzie można na szybko przypiąć to nosidełko.
Thx magil - dowiedziałem się czegoś nowego, więc też poszukam sobie bazy pod swój system chyba ;-)
Kupno takiego 3 w 1 jest wygodne: w pierwszym okresie berbecia nosisz w nosidełku, które jak nie masz podstawy musisz odpowiednio oplatać pasami za każdym razem przy usadawianiu go w aucie. Przy kilku wsiadaniach i wysiadaniach w krótkim czasie zapałasz chęcią kupna dedykowanej podstawy ażeby uniknąć tej gimnastyki ;-)