Mnie sie MiTo nie spodobało, wygląda ciekawie, ale mimo wszystko- Laguna Coupe bardziej mi się podoba.
Printable View
Mnie sie MiTo nie spodobało, wygląda ciekawie, ale mimo wszystko- Laguna Coupe bardziej mi się podoba.
Moim zdaniem KICHA , napewno lepiej jeżdzi jak wygląda
Wezcie pod uwage, ze auto tej klasy nie moze sie podobac... Lupo i Panda sa brzydkie, Mini ujdzie, bo stylistyka jest prosta, a MiTo na tle tych aut wypada bardzo dobrze moim zdaniem.
Dokladnie. Duze fury zyskuja ogromem (zreszta jest tak nie tylko w motoryzacji, zawsze przepych byl ceniony, pomimo, ze wielu zaprzecza). Male i piekne to jest rzadkosc.
Ahh... i te felgi!
No to witaj w klubie! Właśnie tego typu auta brakuje mi w ofercie Alfy. Oczywiście jest przepiękne GT i niesamowita Brera (która jest zresztą moim marzeniem...), ale wg mnie w tych coupe Alfy jest za mało... coupe!
Nie przesadzajmy... Jeżdżę starą Tigrą, o której różne rzeczy można mówić, ale akurat design jest jej bardzo mocną stroną (co oczywiście nie oznacza, że musi się wszystkim podobać). Także na pewno można zrobić małe ładne auto, ktore wyróżnia z całego tłumu podobnych hatchbacków.
No moim zdaniem też, chociaż raczej MiTo bym sobie nie kupił. Mimo wszystko stylistyka mnie do końca nie przekonuje, ale na pewno jest to bardzo ładne autko.
Ładną sylwetkę ma, ale te lampy..... Przód a la 8C nie powinien byc dominujący w ofercie stylistycznej jaką ciągle szykuje Alfa Centro Stile.
faktycznie przod ekstrawagancki... ale to Alfa:) przod 166 sprzed liftu tez nie wszystkim sie podoba, a ja za nim szaleje:)
w rzeczywistosci mito pasuje, wcale nie taka zla i nawet pokaznych rozmiarow jak na "malucha" czekam na wersje GTA:D
liczy sie to ze co wloskie to wloskie, wiadomo kto projektuje najpiekniejsze samochody na swiecie:D
Mi sięMito podoba i to bardzo.Chętnie bym ją widział w swoim garażu
Wygląd świetny , wyposażenie wspaniałe, silnik cudo, kolor zajefajny. Dla mnie coś pięknego!!!! I do tego ALFA.