no piateczka jest bajeczka i tak tez zaglosowalem:D
no zgadzam sie ale tak jest praktycznie co miesiac
Printable View
Yyyy przecieram oczy i nie wierzę, 3 to żart prowadzącego? Czy rodzina i przyjaciele głosują? Alfa, sceneria, mdle kolory wtf? 3 jest po prostu gowniana. Najlepsza jest 2 oraz 6 z przywiązania do tej liczby wybieram 6. Alfa wyglada jakby miała wyjechać z tego zdjęcia i wyglada groźnie ;) powodzenia !
Głos na 3 :D I do @up - Wcale nie rodzina i przyjaciele bo nie znam właściciela. Zdjęcie numer 5 jest boskie - to prawda, ale ma swoją ilość głosów a przykładowo ja głosuje dlatego że oprócz mojej 145 nigdy nie widziałem innej w tym kolorze :P Poza tym 147, 156, 166, 159 i innych "nowszych" modeli jest od groma - Czemu by nie dać szansy takiej zwykłej 145? :D Każdy ma swój gust ;)
Hm, nie spodziewałem się, że miętus w ogóle będzie się liczył...
Dzięki za głosy, komentarze - pozytywne i nie :)
A dlaczego żart :confused: każdy chyba ma prawo głosować na to co chce .Myślałam,że chociaż tu w tym temacie nie będzie słów lekko powiedzieć nie odpowiednich. Jakże się myliłam:(.
W zdjęciu nr.6 dla mnie osobiście nic ciekawego ,wiele takich jeździ po drogach- noo chyba, że Stadion Narodowy
Przepraszam ,że ośmieliłam się napisać takiego posta , liczę się nawet z upomnieniem od moda .Wiem, że tu nie powinno być dyskusji tylko głosowanie.
PS.Pozdrawiam właściciela pięknej 145 :D
co jak co 3 mnie nie ujela ale kazdy ma tu prawo do wlasnego glosu.Tu sie zgadzam, ze nie istnieja tylko 159 i 156 ale mi akurat najbardziej podoba sie zdjecie nr.5
Oddaję głos na 5. Moim zdaniem idealne odzwierciedlenie gorącego lata połączonego z lekką nutką orzeźwienia. Dla mnie fota jest genialna. Pozdro.