Przy cenach ICSa to wydaje mi się bez sensu szukać fachowca :sarcastic: weźmie niewiele mniej. No chyba że to właśnie jakaś tasiemka będzie.
Printable View
Przy cenach ICSa to wydaje mi się bez sensu szukać fachowca :sarcastic: weźmie niewiele mniej. No chyba że to właśnie jakaś tasiemka będzie.
NO i lipa. A może ktoś się orientuje czy jeżeli bym wymienił tylko górną cześć ICSa, tę z kasieciakiem i radiem czy by to coś dało?? Czy orientuje się ktoś czy ics jako ics woła i potrzebuje kodu czy może radio potrzebuje tego kodu. Bo tak może kupić ICSa na przykład bez kodu i tylko zmienić górę. Czy ktoś może się orientuj czy w takim mixie będzie działał stary kod.
Powiem tak ze u siebie zmieniałem górę i działał stary kod. Tylko nie wiem czy na dole nie ma końcówki mocy chodź mogę się mylić.
Końcówka mocy jest na górze. Przyklejona do tego aluminiowego bloczka/radiatora
NO dzięki. Chyba zobaczę czy będzie działało jak wymienię tylko górę. A jak coś to zmienimy całego ICSa. Bo raczej jak padła końcówka to naprawa raczej nie wchodzi w grę
Możesz kupić samą końcówkę. Kosztuje może jakieś oszałamiające 2zł :)
Gdybym wiedział gdzie się znajduje lub jak wygląda to na pewno bym tak zrobił. Mniejsze koszta:D. Może ktoś ma jakąś fotkę albo jakiś symbol żeby sobie kupić takowe coś i dać komuś wlutować.
Mam w domu drugiego icka więc rozkręcę i Ci podam popołudniu.
Ok super. Dzięki za fatygę.
Już raz to sprawdzałem, bo chciałem wstawić mocniejszą końcówkę mocy. Ale nie udało mi się nic wymóżdżyć.