Nie narzekaj ja też nie mam swojej na igłe tył zawieszenie skończę do teog czasu ;)
Pozdrawiam i zapraszam na zlot - zabierz znajomych ;)
Printable View
Nie narzekaj ja też nie mam swojej na igłe tył zawieszenie skończę do teog czasu ;)
Pozdrawiam i zapraszam na zlot - zabierz znajomych ;)
Cześć wszystkim ! :)
Zlot jest potwierdzony i odbędzie się :)
Wszystkich zapraszam.
Plan się nie zmienia natomiast zamiast RANCZA (Koszt RANCZA za 3h = 200zł - także wypadł z gry) lecimy prosto na Osieczną Ja i Krzychu wraz z Czesiem zabieramy własne GRILLE (2-3 sztuki) węgiel tez będziemy mieć, ale kiełbaski każdy musi sobie kupić.
GRILLOWAC będziemy na plaży :)
SERDECZNIE ZAPRASZAM !:)
P.S Grillowanie jest całkowicie za darmo - kiełbaski tylko zabrać ze sobą :)
I coś ciepłego do ubrania :)
I jak w koncu, kto będzie?
Własnie miałem pisać.
Zlot się odbędzie, godzina na 1 torze to kwota 55zł, tak myślałem po 5-6os na tor to wyjdzie marne 10zł.
Zaopatrzyliśmy się w grille także grill też się odbędzie kiełbaski we własnym zakresie ;)
Jak mi się uda biorę FOTOGRAFA do zdjęć i to jest już W MOIM ZAKRESIE,
Trzymać się planu tak jak napisałem.
POZDRAWIAM !
To pisać się kto będzie.
Ja, Albert, krzysiek z Gniezna a reszta to się zobaczy ;) Ktoś tutaj też pisał, że wleci ;)
To jest taki delikatny spontan zobaczymy kto wleci całość jest opisana ;) Miejmy nadzieje, że trochę ludzi będzie hehe ;)
To może utwórz wydarzenie na fejsie klubowym ?
Ja na 90% jestem - szt 2. Tomasz też jedziesz? Może jedziemy razem. Wyjazd razem byłby z Dudziarza w Kościanie.
Okej,bedziemy czekac pod smoczykiem zapaszamy ;)
Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Jadę, jadę kwestia o której wyjadę. Pracuję do 13 więc wyjadę koło 13.30 pewnie... Jeśli by Ci to odpowiadało to nie ma sprawy :)