-
Szkoda ze kolega wcześniej nie wspomniał o dolegliwościach. Powiem ci że u mnie kiedyś było podobnie, wtrysk na 5 cylindrze miał nieszczelną podkładkę(po wyjęciu mokry jakby w smarze) i cały czas robił jakby korektę do dawki. Jeśli już wtryski będą na stole wymień je, koszt 2 zł za sztukę ;)
-
Ok.lepiej juz zrobic wszystko porządnie za jednym razem niz zeby pozniej cos nowego doszło. Co do objawow to powiem szczerze ze nie miałem pojecia aby jedno bylo zwiazane z drugim.
Następnym razem opisze wszystko...nawet jeśli przy braku mocy przestanie działać podgrzewanie siedzeń hehe:) dzieki jeszcze raz za wszystko;) w poniedziałek napisze co dokladnie bylo przyczyną.
-
Nie masz kogoś w okolicy kto ma FES-a?? Można to sprawdzić na miejscu bez czekania do poniedziałku
-
1 załącznik(i)
Mam kabel aby sie podlaczyc ale bateria mi padla w lapie to od znajomego kompa pożycze. Program to chwila zeby sciagnac. Jak spradzalem ostatnio to bledow nie bylo ale jesli chodzi o wykresy to jestem kompletny laik.
udalo mi sie zrobic takie mniej wiecej wykresy.
Załącznik 148111
Dodam ze doszedł blad P0340. Udalo sie skasowsc.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/10/196.jpg
-
Niby wg. tego pierwszy i drugi wtrysk kuleje Oddaj wtryski do sprawdzenia na stół probierczy ze szczególnym naciskiem na pierwszy i drugi
-
Byłem na sprawdzeniu wtrysków. Okazało sie ze 2,3,4 jest powodem calego zamiesznia...