Panowie, bez jaj. Wszystko jest w instrukcji obsługi.
Jak ktoś już jest taki nygus, że nie chce mu się poszukać to co do pierwszego str. 18 instrukcji obsługi.
Co do drugiego str. 8 instrukcji Blue&Me.
Nygusy :)
Printable View
Panowie, bez jaj. Wszystko jest w instrukcji obsługi.
Jak ktoś już jest taki nygus, że nie chce mu się poszukać to co do pierwszego str. 18 instrukcji obsługi.
Co do drugiego str. 8 instrukcji Blue&Me.
Nygusy :)
jak wyżej
muzyka z BM
często nie chce mie sie pisać gotowych odpowiedzi celem nakłonienia posiadacza do lektury instrukcji obsługi
tam na prawdę można poczytać wiele dobrego :-)
ona nie gryzie - na prawdę :-)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=148077&stc=1
Dlatego samej instrukcji już nie podsyłam ;)
Jedyne warte dodania jest to, że przycisk ze słuchawką jest w każdej 159 ze sterowaniem radia z kierownicą, bez względu na to czy jest B&M lub czy jest karta sim w nawigacji. W większości 159 nie ma b&m i ten przycisk po prostu nie wykonuj żadnej operacji.
Moze i w wielu nie wykonuje ale pisanie ze dziala tylko z sim itp to pierdola i tyle
Aaaa tak to wiem, myślałem, że sobie przerobiłeś instalacje jakos i coś podpiąłeś :P
Tak sobie jakoś wkręciłem nie wiedzieć czemu. Teraz wsio jasne :)
Ja mam zwykle radio (bez navi i bez tego wyświetlacza) po nacisnieciu przycisku nic się nie wlacza. Muszę zmienić radio na jakieś nowsze 2 din czy jak mam sobie poradzić z tym problemem?
Ja mam zwykle radio (bez navi i bez tego wyświetlacza) po nacisnieciu przycisku nic się nie wlacza. Muszę zmienić radio na jakieś nowsze 2 din czy jak mam sobie poradzić z tym problemem?
Żeby działał ten przycisk to musiałbyś dołożyć oryginalny moduł B&M. Wydasz dobrych kilka stów, albo więcej. Nie jest to proste, bo trzeba doposażyć auto w wiele elementów, które nie są popularne na rynku wtórnym. Nie słyszałem o tym żeby ktoś to zrobił w 159. Taniej olać ten przycisk i dołożyć zewnętrzny zestaw głośnomówiący, najlepiej taki, który przez BT potrafi puścić muzykę z telefonu na głośnikach w samochodzie. Nie kosztuje to wcale tak dużo.