Logi się podaje w pliku .csv
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Logi się podaje w pliku .csv
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Załącznik 149355
Proszę, log w formie .rar (w środku plik csv)
Też jeżdżę AR 156 (tylko, że sedan) 1,9 140KM, i jako drugie auto Audi a4 b6 1,9 131KM i stwierdzam że Alfa jest mocniejsza. Tak, że na pewno z Twoim jest coś nie tak
Logi się robi tak:
1. obroty / przepływka odczytana / przepływka oczekiwana
2. obroty / doładowanie odczytane / doładowanie oczekiwane
Wszystko robisz z 3-4 bieg od 1500 obrotów but w podłogę do 4500 obrotów starcza. Wrzuć logi.
Na 3 biegu logi i na 4 biegu też osobne logi, czy obojętnie czy na 3 czy na 4 biegu? Bo nie bardzo rozumiem.
Mam zamiar jutro też przeczyścić przepływkę benzyną ekstrakcyjną.
Próbowałem odpiąć przepływkę, ale efekt był taki że silnik zdechł po 2 sek... W ogóle nie chce odpalić bez przepływki.
3 bieg ido odciecia, wpinasz 4 i do odciecia. Za jednym razem.
Ok, jak skombinuje ładowarkę samochodową do laptopa to sprawdzę podczas jazdy (na baterii trzyma 10 sek).
Przeczyściłem przepływkę benzyną ekstrakcyjną - zero efektów.
Zastanawia mnie jedno:
Czemu mam wsadzoną przepływkę 0280218113 w wkładką F00C262044, a EPER wskazuje że powinna być 0281002309. Cyz przepływomierze są zamienne?
Dodaję logi
Przepływkę masz dobrą. Znaczy się dobrze działającą. Tu raczej dopatrywałbym się czegoś z overboostem lub kierownicami. Zaczynając od najprostszego, to overboost. Albo nie działa w pełnym zakresie albo ma kłopoty ze szczelnością przewodów podciśnieniowych. Podmień overboost i sprawdź przewody.