-
renowacjafelg.pl omijaj szerokim łukiem, dałem im podstawę aku do piaskowania i lakierowania to musiałem się prosić o to żeby mi ją oddali albo zrobili, oczywiście zarzekali się że jutro będzie gotowa chyba ze 2 albo i 3 razy. Ten gość co to w TVN turbo go pokazywali wg mnie jest niepoważny. Teraz to już tylko masówka lecąca na opinii zakładu z początku działalności kiedy faktycznie warto było im oddać koła w naszym rejonie no i oczywiście medialność która trzyma ich na topie.
-
O kurde. Opinie skrajne. :D Dzięki.
-
Hmmm. To i ja się dołączam do pytania o dobry warsztat z prostowaniem i malowaniem. Moje telefony są z 1999 roku i nigdy nie były tykane, a polskie wertepy swoje piętno odcisnęły. Co prawda zamierzałem je sprzedać, ale ostatnio wizja się zmieniła i będę miał 3 komplety do Alfy lub sprzedam po renowacji jakby jeszcze mi się zmieniło. Jestem co jakiś czas w stolicy tak więc jak ktoś zna dobry namiar to poproszę, przez Marki i tak przejeżdżam, tak wiec teoretycznie pod nosem mam renowacjafelg.pl.
Pomalowanie takich felg nie powinno być problematyczne, wyprostowanie moich też nie, bo ubytków nie ma tylko lekkie bicia na każdej feldze, tak wiec chyba by sobie poradzili???????????
-
Pytałem się dzisiaj mojego mechaniora czy nie ma jakiegoś zakładu i polecił mi to: http://www.klinikarims.pl/. Za malowanie 4-siedemnastek dawał 4 stówy. Nie wiem czy to dobra cena czy nie. W każdym razie duży plus, że są w moim rejonie.
-
Ja wożę na słoneczną i jestem zadowolony.
-
-
Cytat:
Napisał
koskar
Czyli tam gdzie Juro..
Dokładnie tam.Wczoraj kolega odebrał mi sprężyny zrobione na czerwono i git robota.No i mają w ofercie ciemny chrom na felgi:P
-
Heheheh, Alfą na murzynach nie będę jeździł. :D
-
I jak robiłeś już gdzieś? W sumie też mam blisko z Tarcho do Czosnowa i się zastanawiam. Mam cztery 17 do malowania.
Znalazłem jeszcze taką firmę. Też sporo pozytywów mają. Ktoś może o nich słyszał?
https://www.facebook.com/QuickColor
-
Nie, jeszcze nie robiłem. Ogólnie wyszedł pomysł malowania grupowego. :D Mamy paru chętnych, widzę Ty jesteś kolejny. Wstępnie wybraliśmy Ryki, mają niskie ceny, ale są dość daleko od Wawy, więc jeden kolega (szooocik) zaoferował się że zawiezie je swoim busem, także tyle co koszt paliwa podzielimy na ilość kompletów felg.
Obserwuj fejsbukową grupę Warszawscy Alfaholicy. Albo pytaj na następnym spocie. :P