ktoś ma alfa 156 Po lift możesz mi napisać czy przy otwarciu drzwi od strony pasażera a także innych wyświetla się licznik kilometrów,u mnie uruchamia się tylko podczas otwarcia drzwi kierowcy.
Printable View
ktoś ma alfa 156 Po lift możesz mi napisać czy przy otwarciu drzwi od strony pasażera a także innych wyświetla się licznik kilometrów,u mnie uruchamia się tylko podczas otwarcia drzwi kierowcy.
U mnie świeci się tylko po otwarciu drzwi kierowcy.
Przyłącze się też do wątku, ponieważ ostatnio, gdy poprawiałem tapicerkę przy nogach pasażera, zgasły mi wszystkie światła w kabinie + oświetlenie bagażnika. Nie wiem, czy to miało wpływ, czy po prostu zbieg okoliczności. Oświetlenie nie działa przy otwieraniu drzwi, jak i przy trybie ręcznym. Można jedynie zaświecić na zapłonie te małe światełka za daszkami przeciw słonecznymi.
Bezpieczniki pod kierownicą posprawdzałem, informacja o otwartych drzwiach i bagażniku jest wyświetlana, centralny i otwieranie klapy z pilota działa. Gdzieś wyczytałem, że może to być moduł komfortu. Może macie jakieś inne sugestie?
jutro powinienem być u elektryka zobaczyć co on powie
Problem naprawiony okazało się ze jakiś magik poprzedni właściciel pomylił kabelki niewiem jakim cudem i do oświetlenia środkowego podpiął napięcie z lampki za daszkiem przeciwsłonecznym i na odwrót.