nowa miska kosztuje 800 zł wiem bo kupowałem i sam wymieniałem, współczuje bo to sporo roboty i koszta, jak byś potrzebował jakiejś rady przy wymianie to chętnie pomogę ;)
nowa miska kosztuje 800 zł wiem bo kupowałem i sam wymieniałem, współczuje bo to sporo roboty i koszta, jak byś potrzebował jakiejś rady przy wymianie to chętnie pomogę ;)
Damian zgadza sie... kupiłem taniej ale do robienia... wolałem taki niz dac raz tyle i miec w idealnym stanie... sam wiesz jak to czasem wyglada... a tak wiem co zrobiłem.. i jak.. a co do miski... to dam sobie rade
Też, kiedy kupiłem swoją to miałem parę rzeczy do roboty z czasem jakoś ze wszystkim się uporało i teraz wiem czym jeżdżę, co miałem robione , kiedy itd:)
Rowniez mialem pare rzeczy do zrobienia ale to byly na szczescie tylko drobiazgi.
ja również kupiłem mojego spiderka do małych poprawek.....ale to sprawia najwięcej przyjemnośći :)
ja chyba nie mógł bym mieć nowego samochodu...co ja bym przy nim robił,wymieniał choinkę zapachową?
wiec lepiej wiedziec co było do robienia lub co jest... a nie kupić "gówna w sreberku" ja w moim mam do wymiany wariator i do malowania musiisc... no i to na tyle... ewentualnie felgi do polerki no i za jakis czas rozrzad ale to wiadomo co kilkadziesiat tysiecy trzeba...
rozrzad zrobiony pompa wody wymieniona wariator tez paski powymineiane chodzi równo kontrolka zgasła i jest spoko
to teraz dlugiego i bezawaryjnego uzytkowania! :)
dziekuje.jeszcze i tak sporo mam do zrobienia.