W sumie to nie wiem nawet jak to u mnie się przy hamowaniu zachowuję. Muszę sprawdzić:)Mówisz że po wymianie aku nie występuje już mruganie...chole*a może to coś z ładowaniem rzeczywiście. Aku mam raczej dobry
Printable View
W sumie to nie wiem nawet jak to u mnie się przy hamowaniu zachowuję. Muszę sprawdzić:)Mówisz że po wymianie aku nie występuje już mruganie...chole*a może to coś z ładowaniem rzeczywiście. Aku mam raczej dobry
Jutro ewentualnie po jutrze wymienię u siebie alternator bo może być to regulator napięcia i dam wam znać czy pomogło. Dodam że w mojej sytuacji wygląda to tak że po odpaleniu nie mrugają tylko za jakiś czas więc by się zgadzało bo aku po odpaleniu traci moc dopiero po chwili alternator go uzupełnia i zamiast regulować napięciem to ładuje non stop na maxa. Tak sobie wymyśliłem ;)
Wymieniłeś sterownik, czyli który element? Zieloną skrzyneczkę, czyli centralkę połączeń wzajemnych?
Wymieniłem sterownik tzn zieloną skrzynke, i alternator ale nic nie pomoglo. Zimna swiecą ok a po przejechaniu ok 25-30 km zaczyna sie zabawa. Nie ma juz pomysłów :/
Sporo czasu upłynęło, jednak ciekawi mnie czy rozwiązałeś problem. Jeśli tak to w jaki sposób?