O jakiś 1000 zł za dużo. Sprzęgło kosztuje ok. 700zł uszczelniacz wału ok. 100zł robocizna ok. 350zł. No chyba ze wymieniali wysprzęglik to dodatkowo + 500zł.
Printable View
No własnie tak pomyślałem jak zobaczyłem ceny sprzęgła na allegro ale zastawiałem się czy to nie jakieś podróbki czy coś. Tez moja głupota że nie posprawdzałem tego wcześniej tylko po fakcie - a jako ciekawostkę dodam że naprawy dokonywałem w warsztacie teścia mojego brata heh.... Jeszcze zachowuje się jakby przysługę robił bo rzekomo gdzieś tam mu mówili że jak się śruby jakieś urywają w belce to robota 800-1000 zł.
A swoją drogą znajomy co w ASO alfy robi mówił że to standard że te śruby w belce się urywają bo podobno zawsze ona jest skorodowana - prawda to ? bo jedna u mnie się urwała
Skorodowane sanki to standard w 159. W kilkuletnim egzemplarzu trzeba umiejętnie odkręcać.
A mam jeszcze pytanko, bo ukręciła się przy wymianie śruba w belce na przodzie - śruba długa na jakies 20-25cm, dużo tam jest rodzajów tych śrub czy ktoś może wie jak ona się nazywa ? muszę zamówić ją w ASO ale powiedzieli ze potrzebują konkretny numer.
Zrób zdjęcie tego miejsca. W taki sposób powinni dojść do właściwego numeru.