ten bok nie jest taki tragiczny,taka obcierka mała,foty są srednie ale nazywo moze lepiej wygląda:)
ej misiek byłes juz? bo ogłoszenie nieaktywne?
Printable View
ten bok nie jest taki tragiczny,taka obcierka mała,foty są srednie ale nazywo moze lepiej wygląda:)
ej misiek byłes juz? bo ogłoszenie nieaktywne?
Zdawalo mi sie ze jest pogiety. A co do mojej jakby byla idealna to bym jej nie malowal :D
letko to wklesły:))
Nie nie bylem,mialem dzis jechac z jego znajomymi bo jada z moich okolic do niego.Ale wtedy abym wrocil do domu to musialbym kupic.Wiec chyba rozsadek wziął góre i nie jade.
Troche tez mnie zaniepokoily te odcienie na blotniku i drzwiach lewych i te niby opuszczone lewe drzwi.Wlasciciel twierdzi ze on roznych odcieni nie widzi,ja jakos widze:)i nie tylko ja:)
Dzis moze bede mial inf na temat tej bialej bo bardzo mnie korci:)i chyba nikogo to nie dziwi:)
ta biała jest niezła:))dobrze jej ze swiateł patrzy:))))
no ,niezla sztuka:)
Rosso jest cholernie ciężko dobrać do malowania i na dodatek malowanki płowieją inaczej niż ori.
Ale bądźmy poważni - 13 kafli za 2008, o ile jest sprawne mechanicznie, to naprawdę niezła cena. Gdyby auto było idealne, to nikt o zdrowych zmysłach, nie mając noża na gardle za tyle by go nie sprzedał.
miało byc czerwone kupił białe nietypowe:))
Jakiś link do tej białej ? :) Tak z ciekawości.