Mnie też proszę dopisać
Printable View
Mnie też proszę dopisać
Sory ze tak dlugo nie odpowiadalem, ale pewien nie bylem i niestety nie bede mogl wpasc. Jeszcze raz dzieki za informacje i sory za zamieszanie.
hej nie chce się zapisywać bo nie jestem pewien czy bede obecny ale czy ew jedna osoba więcej robi jakąś różnicę?
jesli tylko pozbędę sie dymu z silnika to i ja jestem chętny, mozna jakies szczegóły na PW
Pytanie organizacyjne. Doliczyłem sie 8-10 aut, na każde min.25 minut. To zajmie trochę czasu. Czy możemy ustalić jakąś kolejnośc, żeby nie tracić całego popołudnia?
Więc może drugi termin?
nie no koledzy już zamierzacie się kłócić o to kto pierwsz kto drugi??, wjeżdżamy tak jak się przyjedzie,
Nasze przybycie przed chwilką potwierdziłem:)!
Możemy zrobić tak, że komu się spieszy wjeżdża w pierwszej kolejności, a kto może zostać, popatrzeć i pogadać wjeżdża pod koniec:).
Pan od hamowania naszych samochodów będzie o godzinie 12:30 - znów niezależne ode mnie:/. Ja będę na miejscu ok. 12:00.
Pomiar trwa do 20 minut (najdłużej zainstalowanie auta na hamowni).
A co jest dla Kolegi niejasne? Wydaje mi się, że wszystko jest powiedziane w pierwszym poście:).
Za miesiąc, może 2 będę robić wariator i będę jechać jeszcze raz, więc znów zrobię temat na forum i się ustawimy w więcej osób:).