acha chyba, że tak to ta rura z arkon-malo to też daje radę być może rura od CF3 lepiej będzie pasowała trzeba by spróbować bo wywalać 559zł za dedykowaną to trochę głupota heh:) czasem trzeba kombinować, myśle że ta rura co jest pod tym linkiem http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-4...872199963.html będzie w miarę wyglądała jak orginalna. Co do kwasówki "Misiu" ma zestaw do naszych 166 2.4 JTD 20V życzy sobie za rurki 210zł gora polerowana z widocznymi spawami a dół nie polerowany + trzeba sobie samemu dokupić łączniki gumowe i opaski + przesyłki co nam da ok 300zł ze wszystkim. Ja wolałbym mieć tak jak z fabryki bez zbędnych kombinacji bo gdy kiedyś zdecyduje się na sprzedaż auta i auto będzie z rurami z kwasówki gość się nie będzie się znał i mi powie Panie co to mi Pan to sprzedajesz z jakimiś rynnami dorabianymi heh taka mam wizje bo znam ludzi i niektórzy nie widzą zalet w takich przerubkach.
Dodano po 3 minutes:
czy odczułeś kolego jakieś lepsze osiągi po zamontowaniu takiego zestawu? nie zrzuca Ci łączników gumowych z rury? jakie masz opaski zwykłe ślimakowe czy te szerokie skręcane śrubą?