Polecam oryginalne filtry UFI (stosowane na 1 montaż w grupie FIAT) produkcji włoskiej, ja za paliwa dałem równe 50 zł także z możliwością wpięcia czujnika wody. No i tak jak mówie jest to część sprzedawana jako Ricambi.
Printable View
Polecam oryginalne filtry UFI (stosowane na 1 montaż w grupie FIAT) produkcji włoskiej, ja za paliwa dałem równe 50 zł także z możliwością wpięcia czujnika wody. No i tak jak mówie jest to część sprzedawana jako Ricambi.
No nwm czy taki detal 38zł bo intercars czy motointegrator mają go za 50zł :D ale spróbuje coś urwać
Ja może się dołączę jeśli chodzi o filtry różnego rodzaju polecam firme w hurtowniach o nazwie COOPERS FIAAM. Naprawdę zacne zamienniki w bardzo dobrych pieniążkach i co najważniejsze dobrą jakość.
Zakładaj Filtrona. Niczym nie ustępuje Mann-filter Valeo itp itd.Jakość wykonania jest taka sama,a papier użyty do filtrowania pochodzi dokładnie z tych samych fabryk.
A jeszcze takie pytanie nie w temacie , gdzie dostane oringi do regulatora ciśnienia ? Bo wykręciłem dziś czyściłem wszystko super tylko że sączy sie z pod niego teraz paliwa , niewiele ale jednak .