-
No to oglądałem
Wrażania raczej mieszane.
Minusy:
- faktycznie coś nie gra ze spasowaniem kierownicy, jakby jakieś ślady kleju w szczelinach? HGW.
- coś kombinowane z lewym słupkiem - ślady demontażu tapicerki na słupku. spod uszczelki szyby wewnątrz wystaje fragment folii.
wygląda, jakby strzelił SRS w słupku i poducha w kierze, i szyba (ta folia nie mogła tam się znaleźć inaczej, niż przy montażu szyby
Auto całe lakierowane, na powierzchni ogólnie ok, w szczegółach średnio.
Silnik chodzi OK, zawias wydaje się OK.
Generalnie bym się nie interesował ale... wnętrze jak z fabryki. Nie zaj...e plakiem na chama. oczywiście, wyczyszczone, wyprane, ale stan po prostu idealny.
A przecież siedzę w środku a nie na zewnątrz.
Będę tam jeszcze we wtorek, obejrzę jeszcze raz i wyjedziemy na autostradę.
Co do wnętrza mam wątpliwość - czy Crossy wychodziły z welurem? Ja myślałem, ze tylko skóra albo alcantara, a to jest czarny welur.
Czy to nie jest tak, że po craschteście poskładali zwłoki, a zamiast prac z krwi wymienili całe wnętrze... no może przesadzam. Gdyby sprzedawca nie pieprzył głupot tylko szczerze powiedział, co tam się stało ...
-
To nie jest jakaś bogata wersja i mogła być z takimi fotelami
-
Ja osobiście nie kupiłbym takiego samochodu, miałem już crossa, auto dość rzadko spotykane, więc i czasu trzeba poświęcić więcej na poszukiwania dobrego egzemplarza...