-
Nie jest tak zle zwlaszcza ze jest nowa droga zrobiona i ńie trzeba przez cala wioske jechac :-) ale mozemy sie umowic w bystrzycy ze sie dolaczycie bo oczywiscie weselna to bedzie alfa jesli dojedzie z londynu ;-) wszystko to kwestia dogadania :-) ja bede w polsce okolo 16-17.05 bo tak planuje dojechac ale jeszcze nie wiem dokladnie w jakich godzinach :-/ wie wtedy bedzie latwiejszy kontakt telefoniczny :-) twoj numer Marek powinieniem miec na karcie z polski ale jakbym nie odszukal to sie zglosze :-)
-
Ok, obadam tą drogę czy ja swoim naleśnikiem tam dojadę. Jak mówisz że jest nowa droga to super bo w Wójtowicach mam ciotkę i wujka od żony. I zawsze jedziemy teścia autem :sarcastic:
-
W sumie to ten kawałek drogi już jest kilka lat.. Całkiem nowa drogę bedą robić w tym lub przyszłym roku i to będzie od obwodnicy do samej granicy tam w mostowicach z tego co się dowiedziałem. A ten skrót to jest za bystrzyca po lewej stronie jadąc do Polanicy w polu jest nowy asfalt i o ile dobrze pamietam jest tam drogowskaz na spalona. Jak tamtędy pojedziesz to wyjedziesz w starowie koło sklepu. Ale może już nią kiedyś jechałeś ;-) niestety na cała niwa drogę przez wioskę musimy jeszcze poczekać ale na 200% będzie :-) (info od mamy z urzędu)
A jeśli ktoś bardzo chce to oczywiście do Londynu tez zapraszam i stad możemy zrobić wycieczkę alfami do Polski :-)
-
Ja bym chętnie skorzystał z mety w Londynie. :D jeszcze nie teraz ale kiedyś się odezwę :D
-
Marek nie ma problemu :-) dasz znać co i kiedy i ogarniemy sprawę :-)
-
Do maja jeszcze trochę czasu jest jak będę miał wolne to może się zjawię ,ale jak piszecie że droga kiepska to może być kiepsko bo też mam naleśnika:)
-
Do maja jeszcze kawałek.Ale jak czas pozwoli to jestem
-
Bliżej maja podam więcej informacji co i jak i wtedy będziemy mogli się dogadać jak to zorganizować :-)
-
Jak będę na miejscu to wpadnę, odezwij się bliżej maja, lubię śmigac Spiderem po tamtych okolicach, w sumie to moje rodzinne okolice:P
-
Nie ma problemu :-) na 100% odezwe sie blizej maja :-) teraz tak poruszylem temat zeby zobaczyc czy bedzie jakies zainteresowanie :-)