kup tsa jezdziłem 6lat miałem poziomu oleju pilnowałem i nie katowałem ,pozwalałem sie zagrzac :),wariator to mały problem-na zimnym słychac go benzyniak jakby disel klekotał:))
Printable View
kup tsa jezdziłem 6lat miałem poziomu oleju pilnowałem i nie katowałem ,pozwalałem sie zagrzac :),wariator to mały problem-na zimnym słychac go benzyniak jakby disel klekotał:))
nie kupuj TS, klopoty masz jak w banku
a JTD to silnik bardzo trwały, wytrzymały, ma dobre opinie
Nich kupuje. Przecież szkodnik poleca :)
i o to chodzi zeby zapadały w pamięc:)),ciekawe jakie jtd kupi za 4,5 tysiecy widział ktos tą sume z tych co piszą o jtd?
a jaką kupi sie alfe za 4,5 jak nawet za 20 nieraz niema co kupic
Na wejściu trzeba powiedzieć że kupowanie 156 za 4500 zł jest mówiąc delikatnie niemądre. Ostatnio szukałem dla znajomego małego samochodziku na dojazdy do pracy... Za 4000 ciężko jest kupić zadbane seicento, co dopiero samochód 3 klasy wyżej. Już pomijam fakt że jeśli ktoś planuje wydać 4500 na samochód, musi dodać rozrząd, zawieszenie z przodu, już się robi 6 tyś... Coś jeszcze się znajdzie i zaraz kwota podskoczy do 8 tyś... Moim zdaniem albo podnieść budżet x2 albo szukać całkowicie innego samochodu, mniejszego, tańszego w utrzymaniu.
Tak więc zakupiona AR 156 1.9JTD 99' ;) Stacja diagnostyczna odwiedzona i tylko górny wahacz do wymiany ;) a jednak można
olex profil uzupełniłes ty z Radomia:))