Tuti znam osobiscie :) kazdego :)
Printable View
Tuti znam osobiscie :) kazdego :)
No to załatw, żeby każdy wiedział, że ten rekord bije kilka klubów, w tym AH, a nie tylko AR GS :) I jak dla mnie żadnych wojen na forum by wtedy nie było.
Co nie zmienia faktu, że i tak chce jechać razem z moimi kolegami z forum.
Panowie , nie zakładajcie z góry najgorszego scenariusza , tyle mogę tutaj napisać.
Myślę że trzeba o pewnych rzeczach porozmawiać na spokojnie , gdzieś przy kawie czy piwie.
Ustalić komu na czym zależy , czego oczekuje itd.
Po licho te wszystkie heca , a to na forum a to na FB ;)
Są ludzie którzy podjęli się zrobienia Guinnessa - to dobrze i chwała im za to.
Że wszystkich się nie da zadowolić - to też wiadomo. Nie pierwsza to i ostatnia impreza gdzie ludzie mają różne zdania.
Myślę że na krytykę przyjdzie czas po 1 maja (jeśli będzie taka potrzeba).
:)
Adam , Tuti (i reszta) - widzimy się w Bochni - zapraszam (i to bardzo serdecznie) !! :)
Rozmawialiśmy na ten temat . Bardzo Cię proszę, pozwól innym działać w spokoju :P (w tym celu)
tuti ale z tego co ja wiem to args jest tylko organizatorem jest przeciez wiele klubow ar ktore tez naleza do forum i przyjada i kazdy moze przyjechac z ramkami flagami banderami jakimi chca i wszyscy beda opisami nikt chyba nie bedzie wyrozniony oprucz chyba organizatora ale tego to tez pewny nie jestem
Już Ci wspomniałem na FB :) Wódz powiedział mi "spier..." jeśli chodzi o pomoc w organizacji. Dlatego nie mam zamiaru się nikomu narzucać, a druga sprawa, że sam honor nie pozwala mi przyjechać na spot organizacyjno-integracyjny Guinessa.
Ciebie Robercie i śliczne cukiereczki z AR GS bardzo chętnie bym poznał, ale musimy troszkę poczekać :)
kamil takie pytanie z innyj beczki chodzi o to ze args jest organizatorem czy o to ze wogule powstala kolejna grupa ar i w poblizu spotow ktore organizuje forum tez organizuje args bo juz tego nie rozumie ??
Spytaj chłopaków z www.pkar.pl kto im stawiał stronę i forum. Jeśli chcesz rozwiać swoje wątpliwości co do tego, że nowy klub jest niemile widziany tutaj.
Czy kiedykolwiek mówiłem Ci coś takiego ? Groziłem ? Zaczynasz utożsamiać jakąś jedną osobę której puściły nerwy ze wszystkimi ?
Nie wiem Kamil do czego zmierzasz , ale kierunek nie wydaje mi się właściwy. Nakręcanie spirali niechęci czy nienawiści nie prowadzi do niczego dobrego. Na temat Bochni już rozmawialiśmy. Nie rozumiem dlaczego ktokolwiek miałby się czegokolwiek bać.
aaa czyli klub args jest nie mile widziany na forum tak to odebrałem??