Problem w tym, że do maja jeszcze mnóstwo czasu, ciężko z takim wyprzedzeniem planować :)
Ja myślę że mógłbym być chętny, szkoda taki kawałek jechać żeby wrócić tego samego dnia :)
Niestety trzeba zarezerwować już teraz bo to majówka i póżniej miejsc nie będzie chyba że ktoś chce na swoja odpowiedzialność ja czekam do połowy marca pozdrawiam
mi ciężko powiedzieć bo w sumie niedawno się dowiedziałem że zostanę tatusiem :D więc nie wiem jak to będzie z samopoczuciem w maju mojej lubej :P poza tym jeśli sie na zlot wybierzemy to potem planujemy jechać do Oświęcimia na zwiedzanie, nigdy tam nie byłem a będąc w okolicach grzechem byłoby nie pojechać :) może gdybyśmy mieli na oku jakąś konkretną miejscówkę na nocleg to byłoby się łatwiej ludziom zdecydować :)
nie marudz:) my w maju bedziemy juz w 6 miesiacu i nie mamy obaw :)
a no i gratulacje brachu :)
haha dzięki dzięki :D :D
Gratulacje !!! o to chodzi aby zebrać listę chętnych a póżniej dopasować miejscówkę do listy zainteresowanych parę miejsc oglądałem i na pewno coś fajnego się znajdzie
Jak napisał Grzesiek to że nie będzie dużej grupy nie znaczy że ma być kicha :)
Wydziargane z mojego Idola 2S
Moja Bella i Dawida smoczyca piszemy się na jeden nocleg z 1 na 2 ;) dłużej niestety nie damy rady :)