zobacze moze mi sie uda gdzies upolowac to wymienie bo nie lubie jak autko jest niekompletne :( Pozdrawiam
Printable View
zobacze moze mi sie uda gdzies upolowac to wymienie bo nie lubie jak autko jest niekompletne :( Pozdrawiam
Słcuyhajcie a ja jak sprowadziłem Swoją z Turynu to juz miała znaczek do góry Nogami nigdy nei była bita wiec o co chodzi :( wiecie może jak sie demontuje sam emblemant zeby go obrocic do gory nogami?
Ale z przodu czy z tyłu?? Z przodu to chyba nie problem bo ona jest wciskana na zaczepy czy jakoś tak. Ale moge sie mylić.Cytat:
Napisał alfasound_mania
Dziwne, a kluczykiem (ręcznie) nie możesz drzwi otwierać?. Co Ty masz klamki i zamki zaspawane?Cytat:
Napisał Antek
Na szczęście mam składane tylnie oparcia i coś bym wykombinował, a na razie odpukam w nie malowane :DCytat:
Napisał BartekL
Nie wiem jak to jest zrobione ale po przekreceniu kluczykiem zamek i tak sie otwiera elektrycznie wiec jak nie ma napiecia to sie nie otworza :mrgreen:Cytat:
Napisał ANDYTCM
Dobra a teraz pytanko jak zdemontowac znaczek z tylnej klapy ??
Cytat:
Napisał FlaY
Koledzy z osiedla powinni wiedziec :twisted:
A tak na serio to sam nie wiem :P
Orientujecie się może, gdzie można dokupić znaczek na tylnią klapę - nie chodzi mi o znaczek zasłaniający zamek tylko napis - BOXER 1,4 :)